Nachos

Nachos met gehakt

Van nachos wordt iedereen gelukkig toch! Lekkere nachos uit de oven met gesmolten kaas en gehakt. Voor ons het ultieme comfortfood deze nachos met gehakt, we eten ze gerust als avondeten (in de vorm van een ovenschotel). Maar de nachos met kaas misstaan ook zeker niet bij een goede borrel. Zo’n borrelhap waar je van blijft pakken! Liever een vegetarisch recept? Je kan de nachos ook serveren met vegagehakt of bijvoorbeeld extra bonen en nog meer kaas. Dat is het leuke van zelf nacho’s maken, je kan er volop mee variëren!

Nachos

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gr gehakt
  • 150 gr tortillachips
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gr tomatenblokjes (uit blik)
  • 100 gr maïs (uit blik)
  • 100 gr geraspte cheddar
  • 1 tl komijn
  • 1 tl paprikapoeder
  • Chilipeper en zout
  • Olijfolie
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

  2. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak dit goudbruin. Voeg alle specerijen en wat zout toe en bak dit mee. Voeg de tomatenblokjes toe en de uitgelekte maïs.

  3. Verdeel het mengsel over een ovenschaal. Verdeel de tortilla chips over het mengsel en garneer met de geraspte cheddar. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. Serveer de nachos uit de oven meteen. Lekker met guacamole.

Nachos met gehakt

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.3 (4 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in