Menu

My life in Pictures Februari

Zo de maand Februari is alweer voorbij, ik zeg op naar de lente! Ik heb weer een leuke maand gehad met veel lekkere dingen en als kers op de taart het interview met Annabel Langbein. Ik kan nu alleen niet wachten tot het lente wordt, ik heb echt zin in terrassen en zonnestralen op mijn snoet. Maar nog heel even geduld. Kijk je mee naar wat ik deze maand beleefd heb?

Flair

Zo trots de eerste edities van mijn Lekker rubriek in Flair lagen in de winkels. Ik ben echt zo trots op het eindresultaat. Word ik blij van! Vandaag ligt trouwens nr. 10 in de winkel met weer een culi rubriek van mij.

Dodici

Mijn nieuwe favo koffiespot in Haarlem is Dodici. Echt een super leuk tentje, ook om te borrelen.

Teitloos

Beetje wazige foto maar hier zit ik met web collega Maris van Teitloos wederom bij Dodici. Toch fijn om een soort van collega’s te hebben, ook al werken we allebei vanuit huis.

Lekker lunchen met Maurits bij “Bij Tholen”. We hadden allebei al een flink ontbijt gehad dus namen we een lekkere tosti met spianata romana en geitenkaas.

 

Ik ben meer een koffie dan een theedrinker, maar soms heb ik zin in verse munt thee.

Props geshopt bij mijn favo winkel Dille en Kamille. Ik gebruik de servetten altijd bij mijn foto’s. Dus deze doekjes zal je wel vaker terug zien komen op mijn blog. Die puddingvorm kocht ik De Huismuis,  een kookwinkel in Haarlem.

Ik hou er van om in het weekend uitgebreid te ontbijten. Lekker met een smoothie, vers brood en een eitje. Dan begin je de dag meteen goed.

Hotel Chocolat

Ik was weer in chocolate heaven bij het Easter Press Breakfast bij Hotel Chocolat in Amsterdam. Ik heb nog nooit zoveel chocola op de vroege ochtend gehad, maar oh boy wat is het lekker. Volgende week komt het artikel online op de site.

Eindelijk ontmoette ik Sabine van Oh my Foodness in real life. Het is net alsof je elkaar al kent, omdat we elkaar al een tijdje op twitter en instagram volgen. Zo leuk en gezellig.

Parck

In het weekend gingen we gezellig uit eten bij Parck in Haarlem met vrienden. Het dessert was echt goddelijk, een warm chocoladetaartje met banaan ijs. Mijn favo combi.

Je hebt het maandag al kunnen lezen. Ik mocht Annabel Langbein interviewen voor de site. Dat was echt zo leuk, Annabel is ontzettend lief en doordat we dezelfde passie delen voor lekker eten, was het uur zo weer voorbij.

Mijn zusje was een weekendje naar London geweest en ze had typische Engels Shortbreads voor mij meegenomen. Echt lekkere koekjes.

Ik hou van vrije weekenden. Ik ga graag de stad in met vrienden en met een bittergarnituurtje er bij ben ik helemaal in mijn element.

Dit was de maand februari alweer. Ik heb zin in maart en ik heb zin in de lente. Hou de site in de gaten, want er komen leuke artikelen aan.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Foodloveandhappiness
  11 maart 2013 om 19:26

  Leuk overzicht!

 • Pauline
  28 februari 2013 om 20:10

  Jaa ik heb een fijn beroep ;)

 • Marita
  28 februari 2013 om 15:56

  Leuke foto's en leuke ontmoetingen!
  Het ziet er allemaal gezellig uit.

 • Italiaans koken met Antoinette
  28 februari 2013 om 12:13

  Zo te zien een heerlijk leventje! En fijn om na al dat virtuele je collega's in het echt te ontmoeten!

 • Curly Creative
  28 februari 2013 om 08:13

  Leuke foto's! Wat ziet jou ontbijtje er heeeerlijk uit :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.