fbpx
Menu

Hotspot We love Frozz!

Ik ben echt fan van Frozz. De frozen yoghurt is echt goddelijk en die kan ik zelfs in de winter niet weerstaan. Het liefst neem ik er warm fruit bij en een nootje. Lekker crunchy!

Maar Frozz maakt mij nu helemaal blij met hun winterspecials. Alle Frozz winkels zijn de hele winter open, met Belgische wafels, gloeiende bessen, stoofperen en warme pannenkoeken met frozen yoghurt.

Hazelnoten Frozz en winterse toppings
Frozen yoghurt is licht enlekker en een prima smeltende combinatie met al dat winterlekkers. Speciaal voor de nieuwe warme bessencompote, stoofperen of appeltjes met kaneel en rozijnen, serveert Frozz deze winter ook hazelnoten frozen yoghurt. Klassieke combinaties, die je zelf af kunt maken met zelfgemaakte browniechunks, chocolade, krokante muesli, noten en vers fruit. Je kunt het Frozz concept nu ook op zijn kop zetten en de frozen yoghurt zelf als topping gebruiken op een Belgische wafel, in een volkoren of speltpannenkoek of naast een vers appeltaartje met een kop thee of koffie.

Ik proefde de Frozen yoghurt met de bessen compôte. Oh ik ben hier zo dol op. De combinatie warm-koud is bij mij favoriet in desserts. Het frisse ijs met het warme zoete fruit, echt goddelijk. Dus als je een frozz in de buurt hebt…. go for it! En leuk detail en niet geheel onbelangrijk in januari, het is ook nog redelijk light. 1 portie frozen yoghurt bevat slechts 100 kcal. Lekker verantwoord snoepen!

We love Frozz zit in Utrecht, Dordrecht, Breda, Maastricht, Amsterdam en in de Bijenkorf in Amsterdam en Amstelveen.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

  • Foodloveandhappiness
    14 januari 2013 om 21:18

    Ik ken het niet, maar lijkt me erg lekker!

    Beantwoorden
  • mai
    6 januari 2013 om 23:57

    verrukkelijk*

    Beantwoorden
  • mai
    6 januari 2013 om 23:55

    het is zo vreselijk lekker jammmie

    Beantwoorden
  • Pauline
    7 januari 2013 om 13:29

    jaa ik ben er ook dol op :)

    Beantwoorden

Reactie plaatsen