Hotspot We love Frozz!

Hotspot We love Frozz!

Ik ben echt fan van Frozz. De frozen yoghurt is echt goddelijk en die kan ik zelfs in de winter niet weerstaan. Het liefst neem ik er warm fruit bij en een nootje. Lekker crunchy!

Maar Frozz maakt mij nu helemaal blij met hun winterspecials. Alle Frozz winkels zijn de hele winter open, met Belgische wafels, gloeiende bessen, stoofperen en warme pannenkoeken met frozen yoghurt.

Hazelnoten Frozz en winterse toppings
Frozen yoghurt is licht enlekker en een prima smeltende combinatie met al dat winterlekkers. Speciaal voor de nieuwe warme bessencompote, stoofperen of appeltjes met kaneel en rozijnen, serveert Frozz deze winter ook hazelnoten frozen yoghurt. Klassieke combinaties, die je zelf af kunt maken met zelfgemaakte browniechunks, chocolade, krokante muesli, noten en vers fruit. Je kunt het Frozz concept nu ook op zijn kop zetten en de frozen yoghurt zelf als topping gebruiken op een Belgische wafel, in een volkoren of speltpannenkoek of naast een vers appeltaartje met een kop thee of koffie.

Ik proefde de Frozen yoghurt met de bessen compôte. Oh ik ben hier zo dol op. De combinatie warm-koud is bij mij favoriet in desserts. Het frisse ijs met het warme zoete fruit, echt goddelijk. Dus als je een frozz in de buurt hebt…. go for it! En leuk detail en niet geheel onbelangrijk in januari, het is ook nog redelijk light. 1 portie frozen yoghurt bevat slechts 100 kcal. Lekker verantwoord snoepen!

We love Frozz zit in Utrecht, Dordrecht, Breda, Maastricht, Amsterdam en in de Bijenkorf in Amsterdam en Amstelveen.

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in