Menu

Recepten dagboek van Opschrijfboekjes

Toen ik klein was had ik al een kookschrift. Ik scheurde recepten uit bladen en plakte die met veel lijm in mijn boekje. Ook schreef ik recepten over en maakte ik er mooie tekeningen bij, het liefst met 10 verschillende kleuren stift.

Tegenwoordig heb ik nog steeds een boekje. Als ik iets gemaakt heb, schrijf ik de ingrediënten op en in het kort de handelingen. Anders kan ik het niet onthouden als ik het wil bloggen. Mijn blog is nu mijn virtuele kookschrift geworden.

Toch gaat er niks boven een handgeschreven recepten boekje. Barbara van Opschrijfboekjes heeft hier iets leuks voor bedacht. Mooie boekjes waarin je netjes wilt schrijven. Zelf is zij dol op mooie notitie boekjes en zo is het idee voor haar webshop ontstaan. In de shop kan je terecht voor de mooiste journals, notebooks, agenda’s en ook een selectie aan washi tape.

Het recepten dagboek is één uit de serie van lifestyle boekjes. Het is een luxe boekje met een geplastificeerde kaft, zo is deze bestand tegen kookspetters. Je kan er de lekkerste recepten in plaatsen, maar er is ook ruimte voor food shop lijstjes, voorraad lijstjes en andere krabbels.

Ik vind het super leuk om een receptendagboek bij te houden. Ik heb al aan mijn zus beloofd dat zij het boekje krijgt als hij vol is. Zo heb je toch een leuk en uniek cadeautje voor iemand anders.

Wil jij ook je eigen receptendagboek maken? Het receptendagboekje kost €18,50 en is verkrijgbaar bij www.opschrijfboekjes.nl

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

8 reacties

 • Marike
  4 februari 2013 om 13:48

  Superleuk en handig zo'n boekje! :)

 • Joke
  19 januari 2013 om 10:51

  Oh wat een leuke site die van "opschrijfboekjes". Ik ben gek op allerlei opschrijfboekjes.
  Ik heb zelf dan ook voor mijn feubelhobby een inspiratieboek. Soort pinterstmap maar dan in boekvorm. Als ik dan "Toos inpiratieloos" ben pak ik het boek en vind wel weer een leuke kaart of iets dergelijjks om te maken. Het resultaat wordt eigenlijk altijd toch weer anders maar mijn boekje helpt mij altijd weer op weg.

  groetjes, Joke

 • Annika
  18 januari 2013 om 10:50

  Jaaa daar ben ik heel blij mee :) En dan moet ik de recepten nog goed uit kunnen voeren ;)

 • Mareike
  15 januari 2013 om 19:43

  Boekje ziet er erg leuk uit! Meteen even op de website kijken :-)

  Maar eh: een geplastificeerde kaft, zodat deze bestand is tegen kookspetters? Als je aan het koken bent, ligt het boekje toch open?! ;-)

 • Pauline
  15 januari 2013 om 12:05

  Leuk :) Oh dat idee van dat Poezie album is ook leuk, verzamel de leukste recepten van vrienden. Leuk bedacht!

 • Margrietje01
  15 januari 2013 om 10:54

  Wat een leuk idee! Ik heb meteen de site opgezocht en ga zeker bestellen. Ik ben dol op notitieboekjes!

 • Augusta
  15 januari 2013 om 09:33

  ik heb een poezie-album maar dan voor recepten. Het heet: voor jou, van mij, recepten uit je vriendenkring. Zo leuk om andere vrouwen hier in te laten schrijven! Ik zou er graag meer boekjes van kopen om weg te geven, maar ze zijn dacht ik niet meer te koop.

 • Brenda (kookt!)
  15 januari 2013 om 09:27

  Ik ben ook dol op lijstjes, boekjes
  Leuk idee om hem kado te doen aan je zus als hij vol is!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.