Recepten dagboek van Opschrijfboekjes

Recepten dagboek van Opschrijfboekjes

Toen ik klein was had ik al een kookschrift. Ik scheurde recepten uit bladen en plakte die met veel lijm in mijn boekje. Ook schreef ik recepten over en maakte ik er mooie tekeningen bij, het liefst met 10 verschillende kleuren stift.

Tegenwoordig heb ik nog steeds een boekje. Als ik iets gemaakt heb, schrijf ik de ingrediënten op en in het kort de handelingen. Anders kan ik het niet onthouden als ik het wil bloggen. Mijn blog is nu mijn virtuele kookschrift geworden.

Toch gaat er niks boven een handgeschreven recepten boekje. Barbara van Opschrijfboekjes heeft hier iets leuks voor bedacht. Mooie boekjes waarin je netjes wilt schrijven. Zelf is zij dol op mooie notitie boekjes en zo is het idee voor haar webshop ontstaan. In de shop kan je terecht voor de mooiste journals, notebooks, agenda’s en ook een selectie aan washi tape.

Het recepten dagboek is één uit de serie van lifestyle boekjes. Het is een luxe boekje met een geplastificeerde kaft, zo is deze bestand tegen kookspetters. Je kan er de lekkerste recepten in plaatsen, maar er is ook ruimte voor food shop lijstjes, voorraad lijstjes en andere krabbels.

Ik vind het super leuk om een receptendagboek bij te houden. Ik heb al aan mijn zus beloofd dat zij het boekje krijgt als hij vol is. Zo heb je toch een leuk en uniek cadeautje voor iemand anders.

Wil jij ook je eigen receptendagboek maken? Het receptendagboekje kost €18,50 en is verkrijgbaar bij www.opschrijfboekjes.nl

15 januari 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in