Menu

My life in Pictures Januari

Januari is gelukkig weer voorbij. Na alle feestvreugde in december, vind ik januari echte een saaie maand. Daarbij kwam dat ik de eerste 2 weken van januari niet zo lekker was, net als de rest van Nederland. Het begin van de maand heb ik dus ook niet zo veel bijzonders gedaan. Maar dat heb ik later weer goed gemaakt 🙂

Ik mocht de cupcakes van A cup of cake uittesten voor de site.. En oh boy wat zijn ze lekker. Het leuke is, ze bezorgen door heel Nederland.  Binnenkort verschijnt de uitgebreide review op mijn blog.

Januari stond vooral in het teken van winters eten. Ik ben dol op winterse groente zoals pompoen, bieten en zuurkool. En ik heb er lekkere dingen van gemaakt.

Oh wat een sneeuw en stiekem hou ik daar niet zo van. Ik vind het wel heel mooi om te zien, maar vooral lastig. En ik moet ook eerlijk bekennen dat ik na januari wel toe ben aan de lente 🙂

Femke en Eddy van Hééérlijk organiseerden een ruilavondje. Waar je al je niet gebruikte woon- en keukenspul kon ruilen. Super leuk en gezellig.

En dit was mijn vondst, een lekkere retro soepterrine. Ik hou er van! Maurits iets minder haha

Hier wordt ook wel eens afgehaald of thuisbezorgd. En meestal halen we dan Indonesisch of Chinees eten. Best lekker af en toe.

Theekransje bij ons thuis. Vrienden W. en R. kwamen gezellig bij ons lunchen.

Ah zo lief, Maurits nam bloemen voor mij mee. <3

Mijn telefoon is ook helemaal in Uit Pauline’s Keuken stijl. Het grappige is dat je dit hoesje nu ook kunt bestellen bij T-mobile. 

Brrr wat is het koud! Het haardje brandt hier heerlijk..

Ik ging lekker eten bij Vork en Mes in Hoofddorp. Oh wat heb ik lekker gegeten zeg, de uitgebreide review komt nog op mijn blog. Hier zie je het hoofdgerecht van snoekbaars met winterse groenten.

Bij de kringloopwinkel scoorde ik voor €0,75 wat bestek. Ik gebruik dit niet om te eten, maar voor mijn foto’s. Het is leuk om wisselende bestekjes en servies te gebruiken als je veel foodfoto’s maakt. En waar kan je dit beter halen, dan bij de kringloop?

Op de blog van Gewoon Marieke zag ik dit ineens voorbij komen. Het zijn 2 setjes die ze bij de Action gekocht heeft. Super leuk. In het ene setje zit alles voor het maken van jam en in het andere setje zit een koekjes verpakking set. Erg leuk!

Ik ben helemaal verslaafd aan Pinterest! Er is niks leukers dan mooie plaatjes bekijken. Ik heb al 31 borden volgepind en er is ook een speciaal Uit Pauline’s Keuken bord, waar je alle recepten terug kunt vinden.

Lief cadeautje van vriendinnetje W. Dit ruikt zo lekker, het is een douche olie van Sabon. Alleen de fles is al prachtig, ik ben echt dol op mooie verpakkingen.

Ik ging samen met mijn zusje naar Loods 5. Ik hou echt van die winkel, het is allemaal net even anders dan anders. Ik zag deze mooie ovenschalen van aardewerk. Zijn ze niet prachtig? Het merk heet Appolia.

Cheesecake is always a good idea 🙂

Zondag kwamen er gezellig vrienden op bezoek. Ik had lekkere lasagne gemaakt, alleen die hebben we uiteindelijk niet opgegeten. We hadden ons stiekem al volgegeten aan alle lekkere hapjes en scones.

Wil je nog meer foto’s zien? Volg mij dan ook op Instagram! Tot de volgende maand 🙂

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

14 reacties

 • Pauline
  5 februari 2013 om 16:38

  Haha fijn dat je het begrijpt :)

 • Foodloveandhappiness
  4 februari 2013 om 07:37

  Wat een leuk overzicht! Ik vind de soepterrine wel mooi hoor! Begrijp wel dat mannen niet gelijk fan zijn;)

 • Margriet
  31 januari 2013 om 21:13

  Ik heb ze gevonden hoor! In Schiedam staan de cupcake-setjes op een 'kop' met andere aanbiedingen, de jamsetjes staan naast de bloempotjes. Gelukkig viel mijn oog er toevallig op anders had ik ze niet gezien. :)

 • Pauline
  31 januari 2013 om 21:04

  Jaa ;) die action setjes staan bij de bakspulletjes, althans hier in Haarlem

 • Lin
  31 januari 2013 om 17:39

  Wat een ontzettend goed idee van dat kringloopbestek!

 • Curly Creative
  31 januari 2013 om 17:11

  Ooooh wat word ik blij van jou post, vol ontzettend leuke dingen. Heerlijk eten, leuke crea spulletjes en prachtige ovenschalen.. jammer dat Loods5 zover hier vandaan zit anders kocht ik me denk ik helemaal arm <3 it! Waar stonden die kitjes van de Action? ik ben ze namelijk niet tegengekomen..

  Liefs

 • Margriet
  31 januari 2013 om 12:16

  Wat leuk om te lezen! En ik ben helemaal verliefd op die jam-kit van de Action. Staat die bij de hobbyspulletjes of bij de kookspulletjes?

 • miehhke (thewinterof88)
  31 januari 2013 om 11:54

  hihi is goe ;)

 • Pauline
  31 januari 2013 om 11:51

  Wat een leuke reacties, dank jullie wel :)Uiteindelijk was het toch niet zo'n saaie maand, als het in het begin leek :)

  Ons huis is inderdaad wel modern ingerecht, ik hou heel erg van de industriële stijl, met veel verschillende materialen, in de volgende sneak zal ik een paar foto's laten zien!

 • miehhke (thewinterof88)
  31 januari 2013 om 10:43

  Die cupcakes zien er inderdaad lekker uit !

  en jouw open haard vind ik ook super? volgens mij heb je een redelijk modern huis;) Nieuwsgierig

 • Brenda (kookt!)
  31 januari 2013 om 10:07

  Leuke maand Pauline! Vooral de ruilmiddag van Femke lijkt me wel wat! Ik heb inmiddels ook wel iets te ruilen ;-)
  Je telefoonhoesje is super mooi geworden! En bestek sparen doe ik ook op die manier, vorige keer kwam ik weinig leuks tegen. Binnekort weer een rondje doen ;-) De schalen bij Loods 5 zijn echt mooi. Zo een wil ik wel hebben. Binnenkort ga ik weer eens langs bij Loods 5.

 • Selma
  31 januari 2013 om 09:13

  Ik heb net m'n ontbijt achter de kiezen, maar ik krijg gewoon weer trek na het zien van al die lekkere foto's !

 • Nagini
  31 januari 2013 om 09:01

  Mooie ovenschalen. Loods 5 is echt een van mijn lievelingswinkels! Gelukkig woon ik in Zaandam haha. Ik kan niet wachten tot ik uit huis ben en daar allemaal spulletjes kan kopen.

 • Bianca
  31 januari 2013 om 08:41

  Die cupcakes ziet er heerlijk uit! Die cheescake ook! En dat kaasje ook! Alles eigenlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.