fbpx
Menu

Winnen? Win één van de 3 kerstpakketten!

Ik vond het altijd reuze spannend een kerstpakket. Vroeger al toen ik klein was en mijn moeder met een enorme doos vol lekkers thuis kwam. En zelfs toen ik zelf begon met werken vond ik het altijd leuk. In mijn studententijd werkte ik bij IKEA en daar kreeg je de meest waanzinnige kerstpakketten, zo kreeg ik een keer een broodbakmachine.

Nu als zelfstandige is die tijd voorbij en geef ik mij zelf vaak een leuk cadeautje rond de feestdagen. Krijg jij ook geen kerstpakket omdat je niet werkt of ook zelfstandige bent, wees dan niet getreurd want hier kan je er één winnen. In samenwerking met Tezet mag ik 3 kerstpakketten weggegeven aan de lezers van mijn blog. Tezet is een leverancier van onder andere kerstpakkettensinterklaaspakketten en paaspakketten.

Doe vandaag nog mee en maak kans op één van de 3 leuke kerstpakketten gevuld met kerstkransjes, chocolade en kaneelsterren.

Wat moet je hiervoor doen?
Laat een reactie achter onder dit bericht met daarin het ultieme kerstgerecht voor jou. Vertel wat jij het liefste eet tijdens de feestdagen en waarom.

Like onze Facebook pagina en volg ons op Twitter voor een extra winkans.

Uit de reacties worden op 12 december 3 eerlijke winnaars gekozen met behulp van een speciale WordPress Plugin.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en het wordt bekend gemaakt op Facebook.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

51 reacties

 • Laura
  11 december 2012 om 22:50

  T'goh wat mijn lievelingsgerecht is... heel moeilijk... Ik hou nogal van zoete dingen... Sla het hoofdgerecht maar over en geef mij maar het dessert !

  Mijn vriend verblijft op dit moment voor een half jaar in Sri Lanka en ik zou het supertof vinden om dit kerstpakket in het pakketje te stoppen die reeds klaarligt om te versturen tegen de komende feestdagen.

  Ik wens u alvast een prettige feestdagen... inspiratie voor mijn feestmaaltijden vind ik ongetwijfeld terug op uw website !!! Bedankt hiervoor !! Mvg Laura

 • Pauline
  11 december 2012 om 22:40

  Wat leuk jullie reacties, morgen maak ik de winnaars bekend op Facebook en de gelukkigen krijgen persoonlijk bericht ;)

 • mandy hartsuijker
  11 december 2012 om 21:57

  Ik weet het liefst gerookte zalm van een man die het als hobby doet hij staat in loosdrecht bij de carwash. Het is zo lekker dat je er geen genoeg van krijgt en dat delen met de familie. Het is heerlijk op brood of toost maar ook heerlijk in combinatie met kruimel aardappelen beetje melk en kruidde kaas (heel bakje) van de lidle de groene. En door dat stamppotje een paar doperwtjes. Dat koud en ook warm heerlijk te serveren is. Dit gaan wij iniedergeval eten met kerst en kan nu al niet wachten. Eetsmakelijk

 • Thyroid Journey
  11 december 2012 om 21:32

  Heho!

  Een kerstpakket winnen, super! Maar mijn favoriete kerstdiner, dat weet ik niet zo een twee drie. Met mijn familie houden we een buffet, iedereen maakt iets of brengt iets mee. Ik vind soep altijd een aanrader, maar elke keer probeer ik weer wat anders. Op dit moment staat er gember-wortel soep en rode bieten soep op het fornuis...

  Groetjes!

 • marieke
  11 december 2012 om 19:08

  Een heerlijk kalfsrollade metsaus,spruitjes met boerenjongens en aardappel kroketjes mmmmm

 • marieke
  11 december 2012 om 19:18

  O,sorry waarom?omdat we dan allemaal samen zijn en dit vind ik gewoon lekker :)

 • De Bakparade
  11 december 2012 om 17:54

  Wat ik het liefst eet met kerstmis?
  Moeilijk want er zijn zoveel lekkere dingen, maar het lekkerst vind ik al heerlijke brioche als ontbijt; het ziet er zo elegant uit dat ik het perfect bij het kerstontbijt vind passen!

 • Cathy
  11 december 2012 om 17:41

  Ik vind deze winaktie te gek!! Ik ben fan van jou op fb !!
  Het ultime kerst gerecht is elk jaar iets nieuws proberen ,de ganse maand december experimenteren tot de click er is ,momenteel zal het een strijd worden tussen kabeljauw met een crumble en varkenshaasje créme heléne (superlekker met paprika en kruiden kaas en porto id saus)
  Fijne feestdagen !!
  Cathy Dauw

 • Janine ter Berg
  11 december 2012 om 17:26

  Ik vind kerstpakketten ook altijd zo'n feestje om ze uit te pakken. Denk alleen niet dat er dit jaar eentje komt. :(
  2e kerstdag is standaard gourmet, omdat de kinderen dat altijd zo gezellig vinden en ook dol op koken zijn.
  Ik denk dat ik dit jaar gevulde kalkoenrolletje maak. Kalkoenschnitzel plat meppen, daarover heen pesto, plakje parmaham, veldsla en parmezaanse kaas. Oprollen, prikkertje erin, om en om bakken en afblussen met witte wijn. Van de jus kan je dan nog evt een saus maken met een gesnipperd sjalotje erin en champignons. Lekker met groene tagliatelle.
  En ik zag net een heerlijk dessert met sinaasappelmouse, bastognekoekkruimels en chocola. Dat ga ik ook maar eens proberen.

 • Susanne
  11 december 2012 om 17:17

  Ik ben gek op die leuke eet-kerstpakketten. Mijn favoriete kerstgerecht? \nOuderwets gebraden scharrel kalkoen. Die geur geeft mij het ultieme kerstgevoel. Het is misschien saai, maar sommige tradities moeten in ere gehouden worden vind ik!

 • Eline
  11 december 2012 om 17:13

  Hoi hoi,

  Allereerst moet ik beginnen met het feit dat ik echt een hekel aan de kerstdagen hebt! De sfeer er omheen vind ik overigens wel erg gezellig, maar die 2 verplichte dagen hoeft voor mij echt niet.
  Wij gaan dan ook met de kerst geen culinaire hoogstandjes bereiden maar gewoon gezellig met z`n allen (uitgebreid) gourmetten. Heerlijk!

 • esther beeris
  11 december 2012 om 17:09

  Ik eet met de kerstdagen het liefste met mijn eigen familie waaronder een erg belangrijk persoon, mijn oma. We houden de traditie in eren en eten heerlijke ouderwetse gerechten waar we met de hele familie mee aan de slag gaan in de keuken. Gezelligheid onder elkaar, bij de kerstboom met al je geliefden. Wij hoeven niet zo nodig aparte gerechten te eten.

 • Jacolien van Bemden
  11 december 2012 om 17:07

  Heb avonddienst met de kerst er wordt dus gewoon gegeten. Geen uitgebreid menu want wij eten altijd al lekker.Een lekkere stampot gaat er deze dagen bij ons dan wel in hoor!

 • danielle heitmeijer
  11 december 2012 om 07:19

  een echt favoriet recept heb ik niet, mijn man zoekt elk jaar de recepten uit en dan ga ik ze maken (en vooral genieten van een hele dag in de keuken). ik moet wel toegeven dat ik wel houd van een gevulde kip met kruiden/citroenen, bedekt met panchetta en aardappels en groente uit de oven. als je dan wat overhoud kun je de volgende dan er nog een heerlijke waldorf salade van maken, met boontjes en walnoten, heerlijk op brood, met een licht soepje vooraf

 • Joke
  10 december 2012 om 22:58

  Dit jaar door omstandigheden geen heel uitgebreid menu wat ik op tafel zet (volgend jaar maar weer) maar wij gaan met elkaar en voor elkaar een heerlijk buffet in elkaar zetten van allerlei heerlijke hartige hapjes. We zijn met acht personen en als iedereen 1 a 2 soorten hapjes maakt dan hebben we ruim genoeg voor een gezellig en overheerlijk kerstbuffet. Alles op een mooi gedecoreerde tafel met lieve mensen erbij, nou dan kan mijn kerstdiner niet meer stuk hoor ;-).

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.