Menu

Hotspot Oodlz: Eat your Noodlz

Amsterdam is weer een nieuw foodconcept rijker! De zusjes Ang en creatieveling Alrik Koudenburg van We love Frozz, je weet wel dat super lekkere yoghurt ijs, hebben iets nieuws bedacht. In de winter willen we geen ijs, alhoewel je mij voor Frozen Yoghurt mag wakker maken. In de winter eten we warme soep, noodlesoep bijvoorbeeld.

De vestiging aan de Utrechtsestraat is omgetoverd tot een heuse noodlesoup bar. Het idee van Oodlz is dat je zelf je verse noodle soup kunt maken. Je kiest je bouillon, je ingrediënten en je groenten en creëert zo een noodle soup die je op je lijf geschreven is. Oodlz heeft altijd twee zelfgemaakte bouillons (vega en kip), en elke week een special zoals Miso of Pho (zeg nog steeds feu). Met die basis kies je je noedels (ook elke week een special), je groente (bijvoorbeeld choi-sam ( een soort Chinese spinazie of champignons) en kruiden om het mee af te toppen. Zo kies je jouw feel-good food: vega, fishy of carni, spicy of zacht, gewaagd of behoudend.

Ik ging voor de beef special. En hoewel ik verwacht had dat het vlees taai zou zijn, was dit helemaal niet het geval. Alles smaakte ontzettend vers en dankzij de noodles heb je een heerlijke hartverwarmende en toch vullende maaltijd. Het is wel even lastig eten, dus ik heb de stokjes maar achterwege gelaten.

Dus ben jij je boterham met kaas ook zat en kan je wel een opwarmertje gebruiken? Ga dan naar Oodlz in de Utrechtsestraat, hartje Amsterdam.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

3 reacties

 • Foodloveandhappiness
  3 december 2012 om 22:41

  Oh super leuk dit! Ik vond het er op je Twitter al goed uit zien, maar wist niet dat je het ook nog eens helemaal zelf mag samenstellen, Goed concept, één om te onthouden voor een dagje Amsterdam dus!

 • Pauline
  3 december 2012 om 21:32

  Goed he? Super gezond en super fast ;)

 • Bianca
  3 december 2012 om 15:29

  Echt een top idee! \nPrecies wat veel mensen willen denk ik.\nHopelijk komen er meer vestigingen

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.