Menu
Photo-13-12-12-16-07-08-710x380.jpg

My life in Pictures December

Zo de maand december is alweer voorbij. Wat een leuke en gezellige maand is dit toch altijd. Lekker eten, drinken en heel veel gezelligheid. Ik heb er van genoten en ik hoop jullie ook. Kijk mee wat ik beleefde in december.

20121201-182532.jpg

Het begon met een druk maandje in de shop. Logisch met sinterklaas en kerst, ik heb ook weer leuke nieuwe items toegevoegd in de webshop, zoals de home made mini van Yvette van Boven.

In december gingen wij naar Oh la la Parijs, ik hou van deze stad.  Het verslag  van Parijs vind je hier. 

20121201-182809.jpg

Mijn vaste hoekje op de bank lag deze maand vol met kookboeken en kook tijdschriften. Ik was inspiratie aan het opdoen voor het kerstdiner. Ik had natuurlijk de hele maand al kerstrecepten op mijn blog staan, maar toch maakte ik zelf iets heel anders.

20121202-184555.jpg

De advent kalender van Hotel Chocolat mocht eindelijk gebruikt worden. Maurits heeft alle chocolaatjes opgegeten.

20121205-220311.jpg

Voor het eerst maakte ik een kerststol en hij was super goed gelukt. Het recept vind je hier. 

Zelf krijg ik natuurlijk geen kerstpakket. Maar Maurits gelukkig wel. Het was weer een super leuk en lekker pakket met een kaasplankje van Jamie Oliver en heel veel lekkere dingen.

Hondje Max laat zich graag vertroetelen. Met zijn hoofd op het kussentje.

Ik ben echt heel blij met mijn Uit Pauline’s Keuken stempel, gemaakt door Moosmade.

Leuk pakketje in de post van Granny’s. Deze cinnamon scones ga ik binnenkort uitproberen. Ik ben dol op scones en op kaneel 🙂

Wij gingen naar de funky Xmas Sunday market. Erg leuk maar het was echt super slecht weer. Dus zijn we maar snel de Pacific bar in gedoken.

De kerstboodschappen zijn weer in huis.

Kerstavond hadden wij een tapasdiner met vrienden. Iedereen maakte wat. Het was echt een super gezellige avond met heel veel lekkers.

Dit maakte ik voor het tapas diner. Dadels met geitenkaas in Parmaham, Empanada’s, Gevulde Champignons en een kersen chocolade trifle.

Maurits had een kerstontbijt gemaakt voor ons 2en. Lekkere broodjes, kerststol en eitjes. Zo wil ik elke dag wel wakker worden.

Jeeej eindelijk mocht ik de rather large Christmas Cracker van Hotel Chocolat open maken.

En dit zat er in  🙂

  Cadeautjes onder de kerstboom. Wij deden een dobbelspel met kerst. Was erg leuk. Iedereen had kleine cadautjes gekocht.

2e kerstdag vierden wij met onze families. Ik had Arbisch gekookt. Couscous, Tajine, gehaktbrood, Platbrood met dips, gemarineerde bloemkool, feta hapjes en pompoentaart. En als dessert een Bombe Alaska.

Ik krijg er meteen weer trek van, als ik het zo zie.

Een echte familietraditie om nieuwjaarsrolletjes te bakken. Ik maakt deze samen met mijn zusje.

Maurits en ik wilden naar Amsterdam om te shoppen, alleen het regende zo hard dat we maar naar Amstelveen zijn gegaan. Je kan daar wel lekker lunchen bij BLVD, ik had een wrap met zalm.

Dit leuke boekjes is van Opschrijfboekjes.nl, het is een recepten boekje, maar ze hebben ook heel veel andere versies.

Ik ben dol op Nederlandse films, dus Alles is familie moest ik natuurlijk ook zien. En ik ben ook dol op Benja 🙂

Ik kreeg heel leuk nieuws, ik had de hoofdprijs gewonnen van Jamies Italiaanse kookwedstrijd. Ik heb een reis naar Sicilië gewonnen, super leuk. Ik heb er al enorm veel zin in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het eerst heb ik mijn eigen oliebollen gebakken. Ik vond het leuk om te doen en ze waren ook goed gelukt. Het recept heb je gisteren op mijn blog kunnen lezen.

Met oud en nieuw zelf zit ik in een huisje met vrienden. Dus helaas kan ik mijn nieuwjaarskiekjes niet toevoegen aan de fotolog. Omdat mijn stomme WordPress app  het niet meer doet. Maar ik wens jullie allemaal een super goed, gezond en liefdevol 2013 toe!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan