Menu

Meest gelezen in 2012

2012 is alweer bijna voorbij en wat was het een leuk, maar vooral lekker jaar. Soms als ik naar mijn recepten index kijk, kan ik bijna niet geloven dat ik al dat lekkers gemaakt heb. Ik vind het nog steeds leuk om nieuwe recepten uit te proberen, nieuwe items te bedenken voor mijn blog en leuke samenwerkingen aan te gaan.

Het jaar 2012 was het jaar dat Uit Pauline’s Keuken een echt .nl adres werd, het jaar dat de bezoekersaantalen hoger en hoger werden en het jaar met leuke nieuwe uitdagingen zoals de opdracht voor Flair. En dat allemaal dankzij mijn blog die ik ben gestart omdat ik zo van koken houdt.

Een top jaar en daarvoor wil ik jullie allemaal bedanken. Ik vind het super leuk dat jullie mijn blog lezen, mijn recepten uit testen en mij volgen op social media. Echt heel erg bedankt daarvoor en ik hoop dat 2013 net zo’n leuk en lekker jaar zal worden.

Ik vond het wel tijd voor een jaaroverzicht. De top 5 van de meest gelezen artikelen in 2012 zijn:

Nr. 1 Hoe maak ik een taart met marsepein

Nr. 2 Op de huid gebakken zeebaars

Nr. 3 Witte chocolademousse

Nr. 4 Broccolitaart

Nr. 5 De DIY kerstcadeau Snowpops

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan