Menu
kerstfb-710x380.jpg

December = Feestmaand

Het is alweer december. De dagen zijn korter, het is buiten koud en we hebben de verwarming en de kaarsjes weer aan. December is ook de maand van alle feestdagen, eerst Sinterklaas, dan natuurlijk Kerst en met een spectaculaire afsluiting van het jaar: Oud en Nieuw.

Om je alvast een beetje in de stemming te brengen, staat mijn blog deze hele maand in het teken van de feestdagen. Als je mij volgt op Instagram, heb je al wel eens een sneak peek voorbij zien komen. Ik ben namelijk al wat langer in kerstige sferen.

Voorgerechten, hoofdgerechten, zoetigheden, desserts en andere lekkernijen. Vlees, Vis en Vegetarisch. Alles voor een compleet kerstmenu vind je deze maand op mijn blog. Kerstige gerechten, chocolade letters en lekker happen voor bij de borrel. Staat er niks voor je bij, dan kan je natuurlijk altijd nog de index raadplegen met honderden recepten.

Alvast heel veel voorpret!

Bron: foto’s Pinterest

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan