Borrelbrood
Wij zijn dol op brood met kruidenboter. Giet je dit in de vorm van een borrelbrood dan is het helemaal feest. En het is heel eenvoudig om te maken. Je neemt een lekker brood, snijd deze in en voegt je favoriete beleg toe. In dit geval kruidenboter en kaas. Maar je kan dit borrelbrood ook maken met chorizo of met brie. Net wat je zelf lekker vindt. Even de oven in en klaar is ie. Handig voor een onverwachte borrel. Want deze ingrediënten heb je altijd in huis.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 brood
- 1 heel brood
- 1 portie kruidenboter (recept)
- Paar plakken belegen kaas
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de kruidenboter volgens het recept.
Snij het brood horizontaal en verticaal door. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt. Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol voor het beste resultaat.
Bak het borrelbrood vervolgens ongeveer 15 minuten af, totdat de kaas lekker gesmolten is.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan