Menu

Hééérlijk – een feestje uit een blaadje

Een feestje uit een blaadje! Eddy en Femke Ditmars van Hééérlijk maken van elk feestje een heel bijzonder feestje. Naast de hééérlijke lekkernijen die zij maken, besteden ze ook veel aandacht aan de sfeer en aankleding.

Of het nu gaat om een white wedding, met witte bloemen, stoffen vlaggen, leuke Franse stoeltjes en ballonnen of juist een vrolijk kinderfeest met roze slingers, taarttoppers van La Fête, etagères vol zoetigheid, zij maken van elk feest een feestje om nooit te vergeten!

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Van een Arabisch diner met lekkere couscoussalade, lamsppiesjes en hummus tot een zoete High Tea met een roze harten taart en makarons. Femke en Eddy halen alles uit de kast om jouw feestje compleet te maken.

Zij cateren op locatie, maar hebben zelf ook een bijzonder plekje in het Fort Penningsveer. Een prachtige ruimte waar je om je heen blijft kijken. Ideaal voor een teamuitje met kookworkshop of voor een gezellige familie brunch.

Wil jij ook een hééérlijke dag beleven kijk dan snel op www.heeerlijk.nl

bron: www.heeerlijk.nl

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Pauline
  17 september 2012 om 18:02

  Ik zag al hele mooie foto's voorbij komen inderdaad ;)

 • Ileen
  17 september 2012 om 12:23

  Femke en Eddy van Heeerlijk hebben de (sfeer)catering van ons huwelijk in Frankrijk verzorgd.... In een woord GEWELDIG!

 • Pauline
  16 september 2012 om 17:45

  Jaa leuk he? Zeker de moeite waard om te bezoeken. 28 oktober is er een Fort Festival waar ik ook sta met een kraam, wordt erg leuk. Dus kom zeker langs ;)

 • Lin
  16 september 2012 om 17:39

  Prachtig!

 • Foodloveandhappiness
  16 september 2012 om 10:37

  Leuke tip dit! Alles ziet er super uit, lekker en goed verzorgd!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.