Mango lassi
Om in tropische sferen te komen, maakten we deze mango lassi. Een mango lassi is een drankje uit India gemaakt van mango en yoghurt! Lekker zomers en fris op een warme dag en natuurlijk super healthy! Aan dit mango lassi recept voegden we ook nog wat melk en een scheutje honing toe. Liever geen zuivel? Je kunt uiteraard ook plantaardige varianten gebruiken of meng er een beetje kokoswater doorheen. Zelf mango lassi maken is heel makkelijk, je laat de blender eigenlijk al het werk doen. De ijsklontjes maken het drankje lekker dik en koud. Wij houden ervan!
PS probeer ook eens de tropische kokos rijstpudding met mango!
Liever geen zuivel? Gebruik dan een plantaardige variant of kokoswater.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 2 glazen
- 2 mango's
- 200 ml halfvolle yoghurt
- 100 ml melk
- 8 ijsklontjes
- 1 el honing
Lekker met
- Geroosterde kokoschips
Verwijder de schil en de pit van de mango en snijd deze in stukken.
Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine.
Maal alles fijn totdat het een lekker dik drankje is geworden.
Schenk de mango lassi in mooie glazen en garneer eventueel met wat geroosterde kokoschips. Geniet ervan!
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan