Menu

Komkommer wraps

Wat heerlijk die zonnestralen op mijn bleke snoet! Ik hoop dat het zo blijft, totdat de herfst weer begint! Bij de lente horen lentehapjes! Lichte smakelijke hapjes! De tijd van stamppot is geweest en maakt plaats voor komkommer, tomaten, salades en verse kruiden! Dit recept voor komkommer wraps is een super simpel hapje wat heel snel gemaakt is, maar ik garandeer je dat je er mee scoort! Een succesverhaal dus…

Ingrediënten 
Tortilla wraps
Komkommer
Roomkaas (bijv. Philadelphia)
Verse bieslook


Bereidingswijze
Besmeer de wraps rijkelijk met de roomkaas.

Hak de bieslook en strooi dit over de roomkaas.

Maak met een kaasschaaf linten van de komkommer. Je kan het middelste van de komkommer eerst verwijderen, zodat het niet te nat wordt. Ik heb dit niet gedaan en het is toch goed gegaan. Als je de hapjes ver van te voren maakt, raad ik je dit wel aan.

Leg de linten komkommer op de wraps.

Rol ze op, snij ze in stukjes en streek er een leuke prikker in!

komkommer wraps

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

 • Pauline
  7 november 2013 om 18:17

  Verwarmen hoeft niet. Je kunt ze wel een dag van te voren maken. Even verpakken in huishoudfolie en bewaren in de koelkast ;)

 • José Broos
  7 november 2013 om 16:34

  Ik heb 3 algemene vragen over wraps:
  -moet ik ze eerst verwarmen voor ik ze beleg?
  -hoe lang vantevoren kan ik ze maken? 1 dag of een paar uur?
  -bewaren in de koelkast?
  Alvast bedankt.

  Groetjes, José

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.