Peanutbutter fudge recept
Peanutbutter fudge! Pindakaas, we zijn er dol op. We smeren het op de boterham, doen het in ons bananenbrood, in onze smoothie en we maken er zelfs satésaus van. Maar als je nog 3 andere ingrediënten toevoegt, kan je deze heerlijk fudge maken. Leuk om weg te geven, of helemaal voor jezelf te houden natuurlijk.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 16 st.
- 20 gr roomboter
- 40 gr pindakaas met nootjes
- 400 gr gecondenseerde melk
- 100 gr pinda's
Zo maak je het
Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.
Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar. Stort de fudge in een bakblik bekleed met bakpapier.
Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snijd het vervolgens in blokjes.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan