Topblogs met recepten

Over mij

OVER UIT PAULINES KEUKEN
Uit Pauline’s Keuken is een online culinair magazine voor je dagelijkse dosis culi inspiratie. Op mijn blog deel ik mijn keukengeheimen, iedere dag verschijnt er een nieuw artikel op de site, dit varieert van basic en snelle recepten, hotspots die je niet mag missen en reviews van kookboeken en andere culinaire zaken. Of je nu op zoek bent naar iets super gezonds, of een lekkere snack, je vindt het allemaal terug op mijn blog.

BEZOEKERS
De doelgroep bestaat uit 25+ vrouwen en ook mannen, die van lekker eten houden, graag koken met vrienden en het liefst iedere week uit eten gaan. Mijn blog bestaat sinds eind 2010 en heeft een enorme groei doorgemaakt. Dagelijks bezoeken ruim 12.000 unieke bezoekers de site, die garant staan voor 55.000 pageviews per dag. Daarnaast heb ik een grote groep volgers op mijn social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

OVER MIJ
Ik ben Pauline (voor altijd 30) en ik hou van goede koffie, lekker eten, koken, mooie keukenspulletjes en ik verzamel kookboeken. Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden, als kind bakte ik koekjes en taarten met mijn oma en regelmatig zette ik de keuken op stelten om iets lekkers te maken. In mijn studententijd (Marketing) is deze culinaire liefde alleen maar groter geworden. Mijn hele dag staat in het teken van food, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik wilde hier iets mee doen en zodoende ben ik in 2010 mijn blog begonnen.

INSPIRERENovermij3
Met Uit Pauline’s Keuken wil ik mensen inspireren dat koken en lekker eten niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn. Met een 5-tal simpele ingrediënten kun je een waanzinnige maaltijd op tafel toveren. De recepten op mijn blog zijn basic en snel maar niet standaard. Soms gezond, soms ongezond maar wel altijd lekker. De meeste recepten bedenk ik zelf, tenzij anders vermeld, ik maak het, fotografeer het en schrijf er over en daarna eet ik het natuurlijk op!

MIJN BOEK
In 2013 schreef ik in opdracht van Uitgeverij Prometheus, Het Voedselzandloper Kookboek. Het kookboek maakte ik samen met Kris Verburgh, de jonge arts die de Voedselzandloper ontwikkeld heeft. Het maken van een kookboek zonder tarwe, suiker en slechte vetten vond ik een grote uitdaging. Ik heb 100 lekkere en eenvoudige recepten ontwikkeld voor het boek. De eerste druk (17.500) was binnen een week uitverkocht. Inmiddels is het boek al aan zijn 10e druk toe.

Culinaire groetjes,

Pauline

Uit Paulines Keuken staat ingeschreven bij de KvK met nr. 53599101

  • Geen recept missen?

  • Keep in touch!


Image Description


Topblogs met recepten