OVER MIJ

 

 

OVER UIT PAULINE’S KEUKEN

Uit Pauline’s Keuken is dé plek voor foodlovers. Op mijn blog deel ik al mijn keukengeheimen! Ik laat je zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Iedere dag verschijnt er een nieuw artikel op de site, dit varieert van lekkere en basic recepten die niet standaard zijn. Maar ook hotspots die je niet mag missen en reviews van kookboeken en andere culinaire zaken. Of je nu op zoek bent naar iets super gezonds, of een lekkere snack, je vindt het allemaal terug op mijn blog.

BEZOEKERS

De doelgroep bestaat uit 25+ vrouwen en ook mannen, die van lekker eten houden, graag koken met vrienden en het liefst iedere week uit eten gaan. Mijn blog bestaat sinds eind 2010 en heeft een enorme groei doorgemaakt. Dagelijks bezoeken zo’n 30.000 unieke bezoekers de site, die garant staan voor bijna 5 miljoen pageviews per maand. Daarnaast heb ik een grote groep volgers op mijn social media kanalen Facebook, Twitter, InstagramPinterest en YouTube.

OVER MIJ

Ik ben Pauline (voor altijd 30) en ik hou van goede koffie, lekker eten, koken, lokale marktjes en ik verzamel kookboeken. Mijn levensmotto is Live, Love, Eat! Dit zijn de ingrediënten die mij gelukkig maken. Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden, als kind bakte ik koekjes en taarten met mijn oma en regelmatig zette ik de keuken op stelten om iets lekkers te maken. In mijn studententijd (Hotelschool + Marketing) is deze culinaire liefde alleen maar groter geworden. Mijn hele dag staat in het teken van food, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik wilde hier iets mee doen en zodoende ben ik in 2010 mijn blog begonnen.

INSPIREREN

Met Uit Pauline’s Keuken wil ik mensen inspireren dat koken en lekker eten niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn. Met een 5-tal simpele ingrediënten kun je een waanzinnige maaltijd op tafel toveren. De recepten op mijn blog zijn basic en snel maar niet
standaard. Soms gezond, soms ongezond maar wel altijd lekker.
De meeste recepten bedenk ik zelf, tenzij anders vermeld, ik maak het, fotografeer het en schrijf er over en daarna eet ik het lekker op!

MIJN BOEKEN

In 2013 schreef ik in opdracht van Uitgeverij Prometheus, de bestseller Het Voedselzandloper Kookboek. Het kookboek maakte ik samen met Kris Verburgh, de jonge arts die de Voedselzandloper ontwikkeld heeft. Het maken van een kookboek zonder tarwe, suiker en slechte vetten vond ik een grote uitdaging. Ik heb 100 lekkere en eenvoudige recepten ontwikkeld voor het boek. De eerste druk (17.500) was binnen een week uitverkocht. Inmiddels is het boek al aan haar 14e druk toe en zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Mijn 2e boek, Het Uit Pauline’s Keuken Kookboek is in februari 2015 uigebracht. Hierin vind je bijna 100 nieuwe recepten, die niet eerder op mijn blog verschenen zijn. En meer dan de helft van deze recepten is Voedselzandloper proof. Het boek is inmiddels aan haar 3e druk toe.

Culinaire groetjes,

Pauline

Uit Pauline’s Keuken staat ingeschreven bij de KvK met nr. 53599101