Topblogs met recepten

Adverteren

Mijn blog trekt dagelijks rond de 9000 – 10.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit dagelijks. Deze bezoekers staan garant voor ruim 50.000 page views per dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 – 45 jaar die van koken en lekker eten houden.

Social Media bereik
Facebook 10400+
Twitter 3600+
Instagram 6400+
Pinterest 5200+
Bloglovin 4000+

Het is mogelijk om uw bedrijf/product onder de aandacht te brengen op mijn website. Dit kan op verschillende manieren.

Reviews
Op mijn blog staan regelmatig reviews over kookboeken, keukengerei en lekkernijen. Een review is een artikel met informatie over het product, de achtergrond, de smaak en een recensie. Ik test het, proef het, fotografeer het en geef mijn mening. Wilt u uw product onder de aandacht brengen, stuur mij dan een email of stuur mij vrijblijvend enkele producten toe. Dit betekent niet automatisch dat ik een recensie zal schrijven. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en transparant.

Advertorial
Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen?, plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin uw product, dienst, evenement uitgelicht wordt. In het artikel zal gelinked worden naar uw website. Ik plaats alleen advertenties die in de lijn liggen van mijn blog. Er moet een duidelijke link zijn met eten en/of koken. Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Wouter van de Kamp van Adfactor wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of 070 33 88 880.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. De banner linked naar uw website of webshop. Ik plaats alleen banners die in de lijn liggen van mijn blog. Er moet een duidelijke link zijn met food. Voor banner mogelijkheden kunt u contact opnemen met Adfactor.

Pers
Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail.

  • Keep in touch!



Image Description


Topblogs met recepten