club sandwich met zalm

Club Sandwich met zalm

Een club sandwich zie je in menig lunch restaurant op de kaart staan. Deze variatie met zalm is ook heel erg lekker. In plaats van zalm kan je ook een vegetarische club sandwich maken met gegrilde groentes zoals paprika, courgette en aubergine en mozzarella. Ook een aanrader!

Club sandwich maken

Het maken van een club sandwich is heel simpel. Het is eigenlijk een dubbel belegde boterham met daarop al je favo ingrediënten. Het lekkerste is als het brood getoast is, maar je kunt dit ook gewoon zacht houden. Als basis gebruiken we een bieslook roomkaas. Je kan dit kant en klaar kopen of zelf maken door wat vers gehakte bieslook te mengen met naturel roomkaas. Lekker fris in combinatie met de zalm.  We voegen nog wat veldsla, avocado, rode ui, komkommer en natuurlijk de zalm toe en klaar was de lunch. Een feestje op je bord en in je mond.

club sandwich met zalm
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 club sandwich

  • 3 boterhammen
  • 80 gr gerookte zalm
  • 5 cm komkommer
  • 0,5 avocado
  • 0,25 rode ui
  • 30 gr veldsla
  • 2 el bieslook roomkaas
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Rooster de boterhammen kort in je broodrooster (of onder de grill of in een grillpan).

  2. Smeer 2 boterhammen rijkelijk in met de roomkaas. Verdeel de gerookte zalm hierover. Breng dit op smaak met iets peper en zout.

  3. Snijd de komkommer en de avocado in plakjes en de rode ui in halve ringen. Verdeel dit over de club sandwich. Maak het af met een handje veldsla.

  4. Stapel de boterhammen nu op elkaar en eindig met de overgebleven boterham. Snijd de club sandwich met zalm diagonaal door en serveer meteen.

club sandwich met zalm
club sandwich met zalm

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (4 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Makkelijke recepten Picknick Snelle recepten Zalm Pasen Vis recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in