Dadels met spek en geitenkaas

Dadels met spek en geitenkaas

Zin in een lekker borrelhapje? Probeer dan eens deze dadels met spek en geitenkaas. Dadels worden vaak als zoetmiddel gebruikt in healthy gebakjes en taartjes. Maar de combinatie met hartig is misschien nog wel lekkerder. Dan heb je zoet en zout in één hap. Lekker!

Medjoul dadels

Voor dit recept kan je het beste Medjoul dadels kopen. Deze zijn lekker groot en zacht. Ideaal om te vullen. Je kunt ze vinden in de supermarkt of bij de Turkse winkel.

Dadels met spek en geitenkaas
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 12 st.

  • 12 st. Medjoul dadels
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • 100 gr zachte geitenkaas

Zo maak je het

  1. Snijd de dadels in de lengte in. Pas op dat je niet helemaal doormidden snijdt. Verwijder de pit.

  2. Voeg een theelepel geitenkaas toe over de gehele lengte van de dadel.

  3. Wikkel het plakje bacon om de dadel. Bak de dadels rondom bruin in een koekenpan.

  4. Serveer de dadels met spek meteen. Want met een warme buitenkant zijn ze extra lekker.

Dadels met spek en geitenkaas

Wat vind jij van dit recept?

3.8 (12 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Geitenkaas Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Notenvrije recepten Verjaardag Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in