pauline

Diary Juni #2

Wat is dit een leuke tijd. Ik geniet onwijs van het maken van mijn kookboek. Dat komt natuurlijk omdat ik zo’n fantastisch team heb (Annika doet de styling en Daniëlle van Goudse fotografie maakt de foto’s). In mijn eentje was het anders wel heel veel. Dat ik dat ooit allemaal zelf gedaan heb voor boek 1, kan ik me nu ook echt niet meer voorstellen. Maar om de boekshoots heen deden we ook nog leuke dingen. Kijk je mee?
Nice

Onze week begon natuurlijk in het mooie Nice. We zijn stiekem een beetje verliefd op de stad geworden.kitchenaid

En bij thuiskomst stond er wel een mooi cadeau op mij te wachten. De Kitchenaid Artisan. Wauw! Welcome to the family. Hij is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Waaronder mijn lievelings pistache. Maar ik ging toch voor wit. Aangezien deze machine heel wat jaren meegaat leek mij dit een veiligere keuze.  Ik heb al een Magimix Patissier en die is perfect als keukenmachine/foodprocessor. Maar de Kitchenaid is toch wel de beste als het om beslag, taart- en brooddeeg gaat. Dit is echt een krachtpatser. Perfecte timing ook zo middenin mijn boekshoots. Super blij mee. Annika kreeg een nieuwe blender (eerlijk zullen we alles delen). Daar zal ze je binnenkort ook meer over vertellen.

cantina 023

Het was shoppinnight in Haarlem (dat betekent dat alle winkels tot middernacht geopend zijn).Dus dook ik even met Maurits de stad in. Helaas deed Dille niet mee want dat was de enige winkel waar ik echt naartoe moest. We besloten last minute te eten bij een van onze favo resto’s in Haarlem – Cantina 023. Echt een dikke vette aanrader als je van Fresh Tex Mex Food houdt. Alles is lekker daar!

broodje plezier

En ik kreeg nog meer leuke foodpost zoals dit Broodje plezier van Président. Ik kreeg ook nog een versie met camembert. Lekker hoor.

innocent

En dit is wel heel lief van Innocent. I love you too. Wil jij ook een complimentje uitdelen of krijgen (dat mag natuurlijk ook) kijk dan op de Complimentjes Machine. It will make your day.

wijn

Deze wijntjes van Tussock Jumper kwamen ook nog binnen. De kwaliteit is veelbelovend, want de Chardonnay van dit merk sleepte onlangs een gouden plak binnen als ‘best value of France’. Je herkent de wijnen aan de rode Tussock jumper op het etiket. De wijnen worden o.a. verkocht bij de Jumbo voor € 4,99.

bites we love

En ik kreeg granola van Bites we Love. We kennen ze natuurlijk al lang van de lekkere tussendoortjes per post. De granola’s zijn nieuw. Superleuk idee.

amsterdam flavours

Ik had nog een leuke meeting bij Amsterdam Flavours. Dat was leuk. Dit bedrijf wordt gerund door Bernadette en Mischa. Een gouden duo dat van iedere maaltijd een feestje maakt. Ze zijn in te huren voor van alles, van catering tot restaurant (ze doen zelfs de catering in Rio bij de Olympische Spelen) Hun prachtige thuislocatie is bij De Westergasfabriek.

pauline

Ik had ruzie met mijn krultang. Ik wilde net zulke mooie lokken als Yara van Chapter Friday maken. Maar het eindresultaat leek meer op haar wat al een week niet gekamd was. Het was zelfs zo erg dat Francesca ’s avonds dacht dat ik bami in mijn haar had. 3 x raden waarom ik foodblogger ben geworden en geen beautyblogger.
happy happy joy joy
Dus daarna deed ik waar ik wel goed in ben. Eten bij Happy Happy Joy Joy in Oost. HHJJ stond al tijden op mijn lijstje en nu was het er eindelijk van gekomen. Uiteraard was ik met mijn foodiefriends Brenda, Monique en Francesca. En zoals altijd was het weer awesome. Ik vertel jullie binnenkort meer over deze fijne plek want ik ben superenthousiast.
frambozen kweken

Je weet dat je echt 30+ bent als je intens blij wordt van je eigen gekweekte frambozen in de tuin. Wat een geluksmoment.

En daarmee sluit ik deze diary af. Afgelopen weekend was ik nog met Mau in Bergen, had ik een borrel met onze buren en een luie zondag. Komende week heb ik alweer de 3e boekshoot. Yes. Annika gaat op vakantie dus ik moet het even alleen runnen de komende 2 weken. Maar dat gaat lukken, ik heb er zin in.

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in