kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Kokosyoghurt met gegrilde perzik + Hulp gevraagd

Sponsored. Oh yes de zomer is pas echt begonnen als je perziken in de super ziet (de lente slaan we gewoon even over dit jaar). Ik ben echt dol op gegrilde perzik en eet dit de hele zomer door. In de salade, los uit de hand of in mijn toetje. Vandaag maak ik er een lekker verwenontbijtje mee met romige kokosyoghurt en roasties.

Roasties zijn nieuw. Van Zonnatura. Het is knapperige muesli uit de oven. Jullie weten dat ik braaf iedere ochtend mijn kwark eet met een halve banaan en de rood fruit muesli van Zonnatura. Yes nog steeds. Die is fijn, maar deze roasties zijn ook erg lekker. Ze zijn er in 2 smaken Cashew Vanille (doet het ook perfect op toetjes) en appel kaneel. Zoals we van Zonnatura gewend zijn halen ze het beste uit de natuur; havervlokken, echte bourbon vanille (dat ruikt lekker), stukjes gedroogde appel en agavesiroop. Geen gekke ingrediënten dus. Een echte verwennerij! Bovendien bevatten de roasties 30% minder suiker dan andere krokante muesli’s.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

roasties zonnatura

Ingrediënten voor 1 persoon
1 rijpe perzik
3 el kokosyoghurt
Handje Roasties Cashew & Vanille

Zo maak je het
Was de perzik en halveer deze. Verwijder de pit en snijd de perzik in partjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill de perzikpartjes goudbruin.

Verdeel 3 el kokosyoghurt over een schaaltje. Leg de gegrilde perzik erop.

Garneer je verwenontbijt met een handje Roasties in de smaak Cashew Vanille.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Wil je ook proeven? Word insider!

Ik heb iets leuks voor jullie. Jullie mogen helpen met proeven. Als bloginsider ga je de uitdaging samen met mij aan. Als lid van de Zonnatura insidersclub krijg je een pakket thuis gestuurd met daarin de Roasties.  Aan jou de eer om hiermee lekkere en vooral gevarieerde receptjes te maken. Van ontbijt, tot lunch of misschien heb jij wel een lekker toetje in gedachten. Het mag allemaal.
insider 2

Hoe doe ik mee?

Barst jij van de ideeën?  En kan je niet wachten om met Zonnatura Roasties aan de slag te gaan? Meld je dan hier aan als bloginsider. Er worden 50! insiders gekozen. De gekozen insiders krijgen 4 tot 5 leuke opdrachtjes. En creativiteit wordt beloond. De 5 meest creatieve posts maken kans op een uitgebreid ontbijtpakket van Zonnatura. So wanna be a foodblogger? Meld je dan snel aan.


Aanmelden kan t/m 25 mei en de insiders krijgen persoonlijk bericht.

roasties zonnatura


Dit bericht is in samenwerking met Zonnatura, lees mijn disclaimer.

Weekendbites: Falafel van Kidneybonen
10 x Hotspots Andalusië
Bewaar
4 Comments
  • Imre

    3 juni 2016 at 12:42 Beantwoorden

    Hi Pauline, klein vraagje: waar koop jij je kokosyoghurt (bepaald merk?)? Ik kan het zelfs niet bij mijn AH vinden.

    • Pauline

      3 juni 2016 at 18:36 Beantwoorden

      Ik vind de kokosyoghurt van Abbot Kinney’s de lekkerste, deze is bij eko plaza en Ah to go te koop.

  • Jaimyskitchen

    22 mei 2016 at 20:18 Beantwoorden

    Ik heb me opgegeven, ben erg benieuwd naar de producten!\r\nDit recept klinkt onwijs lekker in ieder geval, ik hou ook enorm van gegrild fruit. Met nectarine vind ik het lekker 🙂

  • Miek

    19 mei 2016 at 21:17 Beantwoorden

    Hoi Pauline, echt superleuk die actie om insider te worden. Ik wil graag meedoen, maar het aanmelden lukt niet omdat ik geen Facebook heb. En dat veld moet ik verplicht invullen. Wel heb ik instagram.\r\nKan ik toch meedoen ondanks dat ik geen Facebook heb?\r\nZou het echt heel jammer vinden.\r\nGroeten,\r\nAnnemiek

Plaats een reactie