Temptation tea

Natural Temptation Tea + WIN

Sponsored Vergeet jij wel eens een kaartje te sturen als er iemand jarig, verhuisd of geslaagd is? Kan gebeuren natuurlijk. Ik moet er zelf altijd aan herinnerd worden om attent te zijn. De theeën van Natural Temptation zullen vanaf nu voorkomen dat je dit soort feestelijkheden vergeet. Op de verpakking van de thee staat namelijk een boodschap waarmee je wél attent uit de hoek komt. Superleuk om aan iemand cadeau te geven om een feestelijk moment te vieren. Dat kan een verjaardag of een nieuwe woning zijn. Maar het kunnen ook de kleine feestmomentjes zijn. Bijvoorbeeld een felicitatie omdat je vriendin eindelijk dat examen gehaald heeft, of een bedankje omdat je buurvrouw een keer op je kat heeft gepast. Eigenlijk is er altijd wel een reden om iets te vieren!

Temptation tea

Er zijn maar liefst 12 soorten thee. Elke soort heeft zijn eigen boodschap en smaak. Mijn persoonlijke favoriet is de ‘Congratulations’ thee. Dit is een frisse groene thee met lemon myrtle. Ik hou van frisse smaken in de thee en dan zit je met deze wel goed. De ‘Home sweet home’ thee is ook erg fijn. Deze is geïnspireerd op homemade appeltaart, met stukjes appel en kaneel. Klinkt goed toch? Zoals jullie weten zijn Pauline & ik suckers voor mooie verpakkingen. Deze passen dan ook helemaal in ons straatje. De verpakking ziet er superfeestelijk uit. En het leuke is, je kunt er een persoonlijke boodschap op kwijt. En zo is het een echt origineel en persoonlijk cadeautje om te geven.

Foto-12

De theeën zijn 100% biologisch. In elke verpakking zitten 18 theezakjes. De thee is onder andere verkrijgbaar bij de Waar winkels, Natuurvoedingswinkels zoals EkoPlaza en verschillende DA & DIO drogisterijen. Dit zijn de 12 smaken:

Temptation tea

Lots of love: kruidenthee met lavendel en rozenblaadjes
Congratulations: groene thee met lemon myrtle, citroengras en citroenschil
Pretty and pure: kruidenthee met brandnetel en venkelzaad
Charge you up: groene thee met limoengras en maté en een vleugje pepermunt
Wish you luck: kruidenthee met anijszaad en appel
You are sweet: kruidenthee met cacaoschil en kruidige specerijen
Happy birthday: kruidenthee met vlierbloesem en vanille
Rise and shine: kruidenthee met citroengras en verveine
Home sweet home: kruidenthee met appel en vanille
Welcome little baby: kruidenthee met venkelzaad en anijszaad
Dreams come true: kruidenthee met kamille, lavendel en valeriaan
Thanks a lot: kruidenthee met kamille en steranijs

Zoals je kunt zien bestaat de thee uit pure ingrediënten en is het aanbod in smaken erg gevarieerd.

Temptation tea

Winnen? 

De theeën van Natural Temptation nodigen je uit om attent te zijn. En daarom vinden wij het leuk om aan vijf bezoekers een cadeautje te geven. Als bedankje voor jullie bezoek aan de site! We verloten vijf theepakketten met de volgende smaken: Congratulations, Home sweet home, Lots of love en Rise and shine. Hier kun je heel veel mensen blij mee maken.

Wat moet je hier voor doen? Laat in een reactie onder deze blog achter wie jij een thee van Natural Temptation cadeau zou willen doen en waarom. En wie weet win jij een van de vijf theepakketten! De winnaars worden 22 januari middels een persoonlijk bericht op de hoogte gebracht.

Temptation tea

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100 nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit artikel is in samenwerking met Natural Temptation, lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in