Diary Januari #2

Alweer het tweede dagboekje van januari. Time flies, when you’re working hard. En dat was precies wat ik de afgelopen weken deed. Bloggen, editen, koken en fotograferen. En dat x 10! Maar wel met een hele goede reden want ik ben de hele maand februari weg. Ik ga een roadtrip maken door Australië (van Cairns naar Sydney) met de boyfriend. Yes! Een hele maand, ik vind het best wel spannend. Ik ben namelijk niet echt een wereldreiziger (3 weken Amerika is mijn langste vakantie ooit). Dus ik ben heel benieuwd hoe ik het ga vinden. We gaan eerst 2 dagen naar Tokyo en dan door naar Ozzie. Als jullie tips hebben let me know.

Er moest dus veel vooruit gewerkt worden. Gelukkig zijn we nu met zijn tweeën dus dat is al een stuk makkelijker. Annika houdt alles gewoon in de gaten en de recepten en leuke Food Talk artikelen gaan gewoon door. Aan inspiratie geen gebrek. Maar nu eerst een dagboekje van de afgelopen weken.

diary nrc next

Mijn nieuwe jaar begon goed met een leuke publicatie in NRC Next! Op de foto zie je mijn werkplek (aan de keukentafel). En alle ingrediënten die bij het bloggen horen. Superleuk artikel is het geworden.

diary marble laptop cover

Ik kreeg deze Marble Laptop Cover van Annika voor Kerst. Superblij mee! Ze kocht hem op Ebay trouwens.

diary max

Ik was samen met Kris Verburgh te gast bij Tijd voor Max. Ik maakte een Voedselzandloper recept uit mijn nieuwe kookboek. Namelijk de Oosterse linzensoep.

diary pauline

Ik begin er al steeds meer aan te wennen. Aan headsetjes en camera’s. Maar toch blijf ik het altijd spannend vinden. Helemaal als het live is.

diary

Ook Annika was weer druk bezig voor het blog. Hebben jullie de nieuwe rubrieken Hot & Happening en Weekendbites al gespot?

diary by lima

Even lunchen bij By Lima in Haarlem met een boekweit porridge. Ik vertelde het al he. All day breakfast is dé foodtrend van 2016.

diary kookboek

Iedere keer als ik mijn kookboek in een winkel spot, kan ik het niet laten om deze even mooi neer te leggen. Beetje zelf promo mag wel toch?

Foto 15-01-16 19 02 56

Vrijdag was ik bij Culy’s Monique birthday diner bij Hutspot in Amsterdam. En dat was supergezellig en vooral lekker..

Foto 15-01-16 21 10 31

Een feestje geven kan je wel aan Mo overlaten. De hele tafel stond vol met heerlijk eten. Gemarineerde zalm, tonijn met wasabi, een panzanella salade met burrata, bietjes met geitenkaas, lamsrack en nog veel meer. Het toetjesbuffet bestond uit OREO cheesecake, panna cotta en sticky toffee pudding met liters karamelsaus. Je begrijpt, iedereen ging met een doggybag naar huis.

IMG-20160117-WA0006

 

Annika ging ontbijten bij een nieuwe hotspot in Haarlem: Roast Chicken Bar. Hier kun je de hele dag ontbijten en ’s avonds eet je hier kip van het spit. Binnenkort volgt een uitgebreid hotspot verslag op het blog.

Komende week word een drukke week. Ik heb opnames voor mijn YouTube kanaal, een fotoshoot voor een groot blad en wat afspraken staan. En daarna is mijn laatste weekje voor de reis alweer aangebroken. Zoveel zin in!

Volg mij en Annika ook op Instagram, voor nog meer behind the scenes.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in