naankuchen

Naankuchen

Naanpizza meets Flammkuchen! Dit is de ultieme mix van deze 2. Echt een weekendreceptje want deze naankuchen staat binnen 10 minuten op tafel. Halleluja! Ook lekker om bij de borrel te serveren trouwens. Kijk als je echt je best wilt doen, dan maak je het naanbrood natuurlijk zelf. Dat is echt niet ingewikkeld, maar kost net even wat meer tijd. Extra lekker is het wel.

Net als bij Flammkuchen heb ik het naanbrood ingesmeerd met crème fraîche en zure room en belegd met uien en spek. Heerlijk vind ik deze combi. Maar je kunt ook variëren met rauwe ham, gerookte zalm, wat extra groentes. Eigenlijk met alles wat je in je koelkast kunt vinden. Ik zou zeggen, schenk een lekker glaasje wit in. Smeer een broodje, stop hem in de oven en geniet 10 minuten later van een heerlijk hapje. Fijn weekend!

naankuchen

Ingrediënten voor 1 naankuchen
1 naanbrood (naturel)
0,5 rode ui
3 plakjes ontbijtspek
1 el zure room
1 el crème fraîche
Peper een zout

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de zure room en de crème fraîche. Smeer het brood in met dit mengsel.

Snijd de ui in halve ringen en verdeel dit samen met het spek over het naanbrood.

Breng de naankuchen op smaak met peper en zout.

Bak het naanbrood in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.

naankuchen

Project Moestuin #2
Vlog: Opening Blend Bar In de Markthal
Bewaar
12 Comments
  • femke

    27 augustus 2015 at 16:51 Beantwoorden

    ga hem dit weekend maken ik bennnn benieuwd zit er zo lekker uit mmmm

  • Nathalie

    21 juni 2015 at 22:59 Beantwoorden

    Phillidelphia ipv zure room en creme fraiche ook te doen?

  • Bas

    29 mei 2015 at 20:32 Beantwoorden

    Dit ziet er heerlijk uit, wat een leuke combinatie, heb je van beide een beetje!

  • Margot

    29 mei 2015 at 15:35 Beantwoorden

    Lekker makkelijk en het lijkt me heerlijk!

  • Lynn

    29 mei 2015 at 14:45 Beantwoorden

    Oeh, ik ben benieuwd! Deze week maar eens proberen 🙂

  • Daniëlle

    29 mei 2015 at 11:52 Beantwoorden

    Dit lijkt me echt zo lekker. Heb nog nooit een echte flammkuchen op, maar naanbrood gaat er altijd wel in!

  • Bettina

    29 mei 2015 at 10:57 Beantwoorden

    Lijkt me héérlijk. Kun je het naanbrood gebruiken wat eind april op je blog stond? Met zelfrijzend bakmeel en yoghurt?

  • Getvices

    29 mei 2015 at 08:31 Beantwoorden

    Zo dit ziet er echt goed uit! Inderdaad ook een heerlijk hapje voor bij de borrel!

  • Stefanie

    29 mei 2015 at 07:22 Beantwoorden

    Dit is zo’n beetje best of both worlds! Ook ideaal als je niet kan kiezen 😉 Lijkt me heerlijk!

Plaats een reactie