kerstcadeaus voor foodies

5 luxe kerstcadeaus voor foodies

In de post van de Sinterklaascadeautjes hebben we het bescheiden gehouden. Vandaag niet, vandaag pakken we uit! Soms mag je jezelf gewoon verwennen met iets moois. Iets waar je heel blij van wordt. Maar wat je niet zo 1, 2, 3 koopt. Met kerst in aantocht, hebben we meteen een goede reden om een mooi cadeau voor onszelf (of een ander) te kopen.

Mij maak je niet blij met diamanten of een dure tas. (ok een beetje blij dan) Maar ik word wel extreem gelukkig van een nieuwe pan, een luxe olijfolie of een set met mooie glazen. Vandaag deel ik 5 luxe kerstcadeaus voor foodies. En dit betekent helemaal niet perse dat het heel duur hoeft te zijn. Maar ze geven je wel stuk voor stuk een blij gevoel.

Nicolas Vahé producten
kerstcadeaus voor foodies

Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen! Dus logisch dat ik hebberig word van de producten van Nicolas Vahé. Het is een Scandinavisch merk, uit Denemarken om precies te zijn. Maar de chef achter dit merk is een Fransman. Nicolas heeft altijd gewerkt in een *** resto, maar sinds 2007 is hij zijn eigen lijn begonnen. De delicatessen bestaan uit olijfolie, azijnen, chutneys, jams, mosterd, chocolade en nog veel meer lekkers. Allemaal gemaakt van de beste ingrediënten en heel stijlvol verpakt.

Nicolas Vahé, vanaf €5,75 o.a. verkrijgbaar bij Livv Lifestyle & &Klevering

Le Creutset braadpan
kerstcadeaus voor foodies

Creuset is a girls best friend! Zo’n stoofpan stond al heel lang op mijn lijstje en eindelijk heb ik hem. Gewoon voor mijzelf gekocht. En hoewel mij sterk afgeraden werd om een witte te nemen, heb ik dat toch gedaan. Ik ben een beetje eigenwijs en hou gewoon van wit. Deze pan stop je niet weg in een kastje, maar staat dagelijks te pronken op je fornuis. De pan is gemaakt van gietijzer en daardoor oersterk. Hij verwarmt gelijkmatig en is daardoor dé pan voor stoofpotjes. En laat ik daar nou net zo van houden. Ik weet zeker dat je iedere foodie hier heel blij mee maakt.

Creuset stoofpan, €209,-, 24 cm, katoenwit 

Foodelicious box
Foodelicious Box
Hier ga je punten mee scoren. Deze box is het ultieme cadeau voor foodies. De box is een initiatief van de winkel Foodelicious. Een delicatessen walhalla in Rotterdam. Daar moet je sowieso naar toe voor je christmas shoppings. De box is nieuw en komt eens per 2 maanden uit. Je kunt er een abonnement op nemen, maar je kunt ook gewoon één box bestellen. En dat is extra leuk om met kerst te doen.

Foodelicious box, €39,95 bestel hem hier. 

Hemels

Kookboek HemelsDit is een boek waar ik heel blij van wordt! Hemels is een boek vol kleine, eenvoudige, maar feestelijke gerechtjes. Het boek is opgedeeld in drie hoofdstukken Zoet, Hartig en Drankjes. De vormgeving en styling is fantastisch. Lekker fris en licht, precies waar ik van hou. De recepten zijn stuk voor stuk makkelijk te maken en hemels lekker. Daarnaast vindt je ook nog leuke tips in het boek, bijvoorbeeld hoe je, je tafel leuk kan dekken. Enkele van mijn favorieten zijn: het torentje van wentelteefjes met banketbakkersroom, het flensjes festijn, de creamy Franse kaasfondue en de dreamy chai latte. En nog zo veel meer..

Kortom, een leuk boek om cadeau te doen! Mag ook stiekem voor jezelf natuurlijk..;)

Hemels, € 19,95 o.a. verkrijgbaar bij Hemels en Foodelicious.

Bottega Gold Magnum Prosecco

13_0730406001100000_pro_flt_frt_01_1108_1528_644207

Hoe gaaf ziet deze fles eruit? Deze mousserende wijn heeft een elegante en frisse smaak, fruitig en met geuren van onder andere gouden appels. Deze wijn bevat 11% alcohol. De gouden fles beschermt de wijn tegen enige bron van licht, waardoor de wijn een lange levensduur heeft. Hier maak je een liefhebber vast blij mee!

De wijn is verkrijgbaar bij De Bijenkorf voor € 59,95,-.

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in