wrap met zalm

Wrap met zalm en roomkaas

Op menig feestje hebben we deze wrap met zalm en roomkaas geserveerd. Even oprollen, snijden, een prikkertje erin en je had een heerlijk wrap hapje. Maar laat je ze heel en voeg je wat extra groenten toe dan heb je een heerlijke lunch wrap. Heel eenvoudig om te maken, maar het blijft gewoon lekker. In plaats van roomkaas, kan je ook kruidenkaas gebruiken. Ook heerlijk!

wrap met zalm
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 wraps
  • 300 gr gerookte zalm
  • 80 gr gemengde sla
  • 1 rode paprika
  • Halve komkommer
  • 1 rode ui
  • 4 el roomkaas naturel (of kruidenroomkaas)
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Snijd de paprika en de komkommer in reepjes. Snijd de rode ui in ringen.

  2. Smeer 1 flinke el roomkaas uit over de wrap. Leg een paar plakjes gerookte zalm hierop. Bestrooi met een beetje peper en zout.

  3. Leg de paprika, komkommer en rode ui op de zalm. Voeg een handje sla toe en rol de wrap dan op. Serveer meteen.

    Wil je deze wraps bewaren in de koelkast, wikkel ze dan in bakpapier of huishoudfolie.

lunch wraps
koude wraps

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (29 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Camping Familie recepten High tea Makkelijke recepten Picknick Wraps Zalm Hollandse recepten Notenvrije recepten Slanke recepten Vis recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in