Pauline

25 food vragen tag

Vandaag heb ik een tag voor jullie, de 25 food vragen tag. De serie 25 vragen aan was een groot success op mijn blog. Ik ga binnenkort een nieuwe serie beginnen want er zijn nog veel meer culi helden waarvan ik alles wil weten. Een aantal van jullie was nieuwsgierig naar mijn 25 antwoorden. En het is misschien een beetje gek om een interview met jezelf te houden, dus zie het maar als een tag. Als je deze #25foodvragentag over wilt nemen ga gerust je gang.

Hier komen mijn antwoorden:

Wat is je favoriete ontbijt?
Griekse yoghurt met muesli en een halve banaan.

Hoe drink je je koffie?
Zwart en in het weekend een cappuccino.

Wat zit er op je lievelingsbroodje?
In ieder geval iets met kaas. Een van mijn lievelings is verse mozzarella en Parmaham.

Soep of salade?
Soep in de winter, salade in de zomer

donna hay

Wat is je favoriete kookboek?
Alles van Donna Hay! Fast, Fresh & Simple is mijn favo.

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Easy! Nooit meer zoet.

Welke keuken (land) is je favoriet?
Italiaanse keuken. Eigenlijk alles rondom de Middellandse Zee.

Wat is je favo foodfilm?
Chef en daarvoor was het Julie & Julia.

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?
IJS, ik kan dat nooit weerstaan, zelfs niet in de winter.

Wie is je grootste inspiratiebron?
Donna Hay, I love her.

Thuis koken of uit eten gaan?
Thuis koken.

High end of Low profile?
Low. Tenzij het high end food in een low profile resto is.

napoli haarlem

Wat is je lievelings restaurant?
Napoli in Haarlem.

Boodschappen doe ik bij…
De Albert Heijn, de bakker, de slager, de groenteboer, op leuke marktjes en soms bij Marqt.

Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..
Waarom heb ik in hemelsnaam deze vraag bedacht. Het is onmogelijk om dit te beantwoorden. Maar dan ga ik toch voor de paëlla in Malaga bij El Patio.

Wat is je favo cocktail?
Ik drink niet vaak, maar als ik wat neem dan is het een Gin Tonic met vlierbloesem tonic van Fevertree. Of een wodka lime..

Koffie met George (Clooney) of Heston (Blumenthal)?
George is getrouwd en eigenlijk ook wel een beetje te oud geworden. Dus ik ga voor Heston. En dan niet om zijn looks, sorry Heston.

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?
Olijfolie, zout en citroenen

Mijn favo snack is…
Nacho’s met guacamole en cheddarkaas. Hoewel ik een bitterbal met grove mosterd ook niet kan weerstaan.

Wat zit er op jouw pizza?
Altijd hetzelfde: Parmaham en Rucola

Wat lust je echt niet?
Ik ben niet zo dol op orgaanvlees en ook niet op boerenkool.

Mijn favoriete foodblog is…
Gimmesomeoven.com en natuurlijk mijn foodievrienden Oh My Foodness, Culy, Francesca Kookt, Chicks Love Food, Brenda kookt, Liefde voor Lekkers und so weiter.

Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..
Dikke slakken in tomatensaus, blegh. En die meelwormen waren ook wel gek.

Wat staat er op je food bucket list?
Heel veel, kijk hier maar.

Ik kan niet leven zonder…
Food en koffie…

Pauline Weuring

Credit: Danielle Verkuijl – Goudse Fotografie

 

 

Thaise kippensoep
Kidsproof: Gezonde muffins met kokos

Pauline

Pauline - Foodblogger - Live, Love, Eat! - Denkt in eten - Verliefd op Haarlem - Coffeelover - Verzamelt kookboeken - IJsjunkie - Schreef een eigen kookboek x 2

18 Comments
  • Danielle

    13 februari 2015 at 15:13 Beantwoorden

    Liefde voor deze tag, ik heb ‘m ook ingevuld!

  • fieke

    6 december 2014 at 16:36 Beantwoorden

    Leuke tag! Je hebt wel moeilijke vragen bedacht hoor! 🙂
    Ik heb ‘m even overgenomen en ook ingevuld: https://fiekefatjerietjes.wordpress.com/2014/12/06/de-25-food-vragen-tag/

  • Angela - Great Body & Skin

    21 november 2014 at 11:26 Beantwoorden

    Hi Pauline,

    Leuke vragen heb je gemaakt! Mag ik je tag met verwijzing overnemen op mijn blog?

    Groetjes

  • Sanne

    19 november 2014 at 18:28 Beantwoorden

    Onwijs leuk Pauline :D. Ik heb ‘m van je overgenomen!
    En wat een mooie foto van jou aan de zijkant van je blog.
    Liefs

  • Carmen

    23 oktober 2014 at 16:27 Beantwoorden

    Sinds enkele maanden onwijs fan van je website, heerlijke recepten, geweldige tips en zulke leuke blogs!Leuk om te lezen dat je een echte Haarlemse genieter bent:)!

    Zie ik het goed dat je daar onwijs aan het genieten bent van het heerlijkste ijs van Haarlem? (Garrone)?

    En Napoli,nog nooit geweest! :o, maar je schrijft er regelmatig over..ik ga er maar eens dineren.

    • Pauline

      23 oktober 2014 at 20:16 Beantwoorden

      Jaa Haarlem is zo leuk. En dat klopt als een bus. IJsje is van Garrone 😉

  • Merel

    21 oktober 2014 at 16:05 Beantwoorden

    Wat ontzettend leuk om te lezen! Napoli in Haarlem, daar heb ik nog nooit gegeten. En dat terwijl ik werk in Haarlem en er ook nog vlakbij gewoond heb…. hmmm, toch maar eens proberen!

  • Joyce - Beamingbeautynl

    20 oktober 2014 at 11:54 Beantwoorden

    Leuk om te lezen!

  • MySimplySpecial

    20 oktober 2014 at 11:00 Beantwoorden

    Leuk om te lezen! Nacho’s met guacamole blijft lekker!

  • Kim

    20 oktober 2014 at 10:39 Beantwoorden

    Leuk! Ik miste de rubriek al. Goed om te horen dat ie weer terugkomt en leuk om jouw antwoorden te zien!

  • jolanda

    20 oktober 2014 at 10:10 Beantwoorden

    Waarom heb je niet gekozen voor koffie met heston of Benja Bruijning. Antwoord op die vraag is natuurlijk heel makkelijk!

  • Eline

    20 oktober 2014 at 09:17 Beantwoorden

    Leuk dat je m zelf ook ingevuld hebt Pauline!

  • Marieke

    20 oktober 2014 at 08:48 Beantwoorden

    Erg leuk om dit interview met jezelf te lezen en ook leuk om te horen dat dit item weer terug komt.

  • Sarah

    20 oktober 2014 at 07:57 Beantwoorden

    Wat leuk dat je het dit keer met jezelf gedaan hebt. Ben nu erg benieuwd geworden naar t restaurant waar he altijd super positief over bent, Napoli.

  • Kelly caresse

    20 oktober 2014 at 07:37 Beantwoorden

    Wat een leuk interview met jezelf om te lezen! Bij hartig of zoet zou ik ook niet heel lang hoeven denken, hartig staat op nummer 1, net als soep voor de winter. Deze vragenlijst neem ik denk ik over voor mijn site 🙂

Plaats een reactie