hugo drankje

Hugo cocktail

Vorig jaar was de Hugo cocktail de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Het wordt gemaakt van vlierbloesemsiroop, dit kan je in het seizoen zelf maken of gewoon kopen in de supermarkt. Houd je meer van Gin? Bekijk deze cocktail recepten dan eens.

 

nachos recept
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 1 glas

  • 30 ml vlierbloesemsiroop
  • 120 ml prosecco
  • 30 ml spa rood
  • 1 schijfje limoen
  • 2 takjes munt
  • IJsklontjes

Zo maak je het

  1. Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in. Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar. Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe. Vul het glas verder met ijsklontjes.

     

hugo drankje

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (62 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Cocktail recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Kerst Moederdag Oud en nieuw Valentijn Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in