omelet wrap

Omelet Wrap

It’s a wrap, een omelet wrap welteverstaan. Ineens besefte ik het, over minder dan 2 weken ga ik eindelijk verhuizen. Het is nog een beetje onwerkelijk allemaal, van een appartementje 4 hoog achter, naar een grote mensen huis met meerdere verdiepingen, een killer van een keuken en een tuin. Ik ga daar volop van genieten de komende tijd.

Waar ik mij het meest op verheug is het koken op mijn 5 pits gasfornuis, hoewel het natuurlijk ook prima gaat op een kleine 4 pitter. Deze omelet wrap kan je zelfs op een enkel pitje maken. Heel goed te doen dus en zowel koud als warm lekker. Ideaal om mee te nemen in je lunchbox naar je werk. Fijn he?

omelet wrap
Ingrediënten voor 1 – 2 personen

2 eieren
Scheutje (soja)melk
30 gr fetakaas
1/2 avocado
Paar tomaatjes
Stukje komkommer
Handje rucola
Handje bieslook
Peper en zout

Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en een scheutje (soja)melk. Hak wat bieslook fijn en voeg dit bij de eieren.

Verhit wat olijfolie in een pan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.

Haal de omelet uit de pan. Verdeel wat rucola over de omelet.

Snij de tomaten doormidden, de avocado in blokjes en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee. Breng de groentes op smaak met wat peper en zout.

Verkruimel tenslotte wat feta over de omeletwrap en serveer hem meteen of neem hem de volgende dag mee naar je werk.

omelet wrap

Dit recept is Voedselzandloper proof.

Zoete aardappelstamppot
Pauline's Culi Nieuws #9
Bewaar
25 Comments
  • Eline

    25 augustus 2015 at 07:55 Beantwoorden

    Het valt me op dat de avocado erg snel verkleurt. Heb je misschien een tip om dit te voorkomen? Lijkt me erg lekker om een keertje mee naar de lunch op het werk mee te nemen.

  • Eline

    25 augustus 2015 at 07:43 Beantwoorden

    Ha Pauline,\r\nMeestal verkleurt de avocado erg snel. Heb je misschien een tip hoe ik de avocado goed houd? Het lijkt me namelijk lekker om de wrap mee te nemen naar het werk.

  • Kelly

    2 maart 2015 at 13:12 Beantwoorden

    Net gegeten als lunch en was erg lekker! Simpel te maken en vult heel goed!

  • Corry van beek

    27 februari 2015 at 04:57 Beantwoorden

    was verrassend lekker

  • Honnepon

    17 november 2014 at 14:55 Beantwoorden

    Yumme!! Wrap viel wel uit elkaar…had m iets te enthousiast gevuld denk ik haha. Maar erg lekker hoor…ik had er Huttekase tussen gedaan ipv feta. (bij gebrek aan beter), maar ook dat was erg smakelijk!

  • Erika Hommel

    25 september 2014 at 00:55 Beantwoorden

    Vandaag de linzensalade gemaakt (met lente-ui, tomaat en feta) morgen is deze aan de beurt!! Echt…superrecepten!

  • Lisanne

    18 augustus 2014 at 11:54 Beantwoorden

    Ah lijkt me heerlijk! \r\nHoelang duurt het ongeveer om te maken?\r\nEn door wat zou ik de komkommer kunnen vervangen?

  • Haje

    12 augustus 2014 at 14:55 Beantwoorden

    Beste Pauline,\r\n\r\nHeerlijk recept!! Snel klaar en zo gezond. Samen met mijn vrouw geluncht en ze vond het weer lekker!!

  • Joke

    27 maart 2014 at 09:19 Beantwoorden

    Gisterenavond klaargemaakt als snelle hap en het smaakte zo ongelofelijk lekker. Echt een aanrader!

  • Marije

    26 maart 2014 at 22:14 Beantwoorden

    Ziet er goed uit!

  • kelly

    26 maart 2014 at 11:01 Beantwoorden

    Loved reading this post, it looks delicious!!\r\nYou’ve got a new follower on Bloglovin!\r\n\r\nHave a nice day.\r\n\r\nxoxo\r\nKelly

  • Mirjam

    25 maart 2014 at 13:34 Beantwoorden

    Ik ben fan van je leuke receptjes! Te doen en niet alleen maar volgens alle hypes 🙂 Zou ik mogen vragen via welke hostservice je website hebt gemaakt, het is geen wordpress toch?\r\nGroetjes!

    • Pauline

      25 maart 2014 at 18:25 Beantwoorden

      Ah lief, dankjewel! En het is wel een WordPress site, mijn website wordt gehost door SNS-IT.nl

      • Mirjam

        26 maart 2014 at 10:12 Beantwoorden

        Dankjewel voor je reactie! Hoop ook ooit zo ver te komen 🙂

  • Michelle

    25 maart 2014 at 11:13 Beantwoorden

    Dit ziet er echt heel lekker uit en zou ik makkelijk mee kunnen nemen naar school in mijn lunchbox. \r\n\r\nLiefs, \r\nMichelle

  • Elizabeth

    25 maart 2014 at 10:55 Beantwoorden

    Ziet er heerlijk uit, ga ik zeker een keer maken.

  • Sarah

    25 maart 2014 at 10:44 Beantwoorden

    Ziet er lekker en gezond uit!

  • Wat een leuk alternatief voor een wrap.\r\nLekker voor de lunch inderdaad!

  • Reny

    25 maart 2014 at 09:22 Beantwoorden

    Ik maak ze regelmatig, deze ei-wraps. En zo fijn dat je steeds kunt varieren met de vulling. Eigenlijk is het net een boterham, zo creatief kun je ermee zijn 🙂

  • Susanne

    25 maart 2014 at 08:58 Beantwoorden

    Dit recept komt precies op het goede moment! Ik wil wat dingen uitproberen voor de lunch ipv brood. Dit ziet er erg lekker uit en is ook simpel én goedkoop!

  • Manon

    25 maart 2014 at 08:57 Beantwoorden

    Oeh ik ben benieuwd naar je nieuwe keuken! Ik heb een zes pits gasfornuis en ik hou van dat ding <3 Dit receptje lijkt me erg lekker 🙂

  • MySimplySpecial

    25 maart 2014 at 08:33 Beantwoorden

    Dat ziet er leuk en lekker uit! Spannend die verhuizing!

Plaats een reactie