wrap met zalm

Lunch Wrap met zalm en roomkaas

Ik ben echt dol op koude wraps met zalm. Deze wrap met zalm en roomkaas is lekker tijdens tijdens de lunch maar je kan het ook in stukjes snijden en bij de borrel serveren. Dat deed ik jaren geleden al en dat vind ik ook nog steeds lekker.

Zalm en roomkaas is echt een verrukkelijke combinatie. Je kan ook kruidenkaas gebruiken, maar ik vind naturel roomkaas lekkerder. Samen met de sla, ui en komkommer heb je een lekker en gezond lunch gerecht. Als je niet van zalm houdt, kan je ook kipfilet nemen, of rosbief. Eigenlijk kan je een wrap vullen met alles wat je lekker vindt.

Ingrediënten voor 1 p.
1 grote wrap
2 plakjes gerookte zalm
2 el roomkaas naturel
1/4 rode ui in ringen
Handjevol rucola
Plakjes komkommer
Reepjes rode paprika
Peper en zout

Zo maak je het
Verdeel de roomkaas over de wrap en smeer het goed uit.

Verdeel de zalm over de roomkaas en bestrooi dit met een beetje peper e zout.

Leg hierop de plakjes komkommer en de paprika.

Verdeel de sla er over en garneer het met rode ui.

Rol de wrap op en snij deze door midden.

wrap met zalm

Geniet van een heerlijke lunch.

Couscous met geroosterde groente
Behind the scenes
Bewaar
6 Comments
  • As

    21 september 2016 at 12:42 Beantwoorden

    Nog extra zout en peper over de zalm? Lijkt mij een slecht plan. Zalm is al zout als brem.

  • Caroline

    6 december 2014 at 17:16 Beantwoorden

    Klinkt lekker, ik maak het zelf ook regelmatig. Op bv verjaardagen als hapje doet de wrap het ook goed. Ik zou overigens wel oppassen met zout strooien, want gerookte zalm vind ik al aardig zout smaken.

  • Stormk

    22 december 2013 at 16:16 Beantwoorden

    Lekkkkker ga zo door

  • Joyce

    27 juni 2013 at 11:00 Beantwoorden

    Inderdaad erg lekker!

  • Racha

    26 juni 2013 at 18:11 Beantwoorden

    Hmmmm, ziet er super uit. Misschien is dit iets om mee te nemen naar school voor de lunch.

  • MySimplySpecial

    26 juni 2013 at 12:24 Beantwoorden

    Dat blijft een lekkere wrap!

Plaats een reactie