Flatbread met geroosterde pompoen en hummus

Dit lekkere ideetje voor flatbread met geroosterde pompoen zag ik bij mijn lieve culi collega’s Chicks love Food. Elise en Nina maakten dit healthy lunch receptje met een wrap. Ik had zelf nog een lading platbrood in de vriezer liggen dus daarom heb ik dat gebruikt, maar een wrap kan dus ook. Deze combinatie is zo ontzettend lekker en ook nog eens heel gezond. Je kan het tijdens de lunch eten, maar dit vult ook prima als hoofdgerecht. En anders eet je er gewoon 2, dat kan best want het is heel verantwoord.

Ingrediënten voor 4 st.
Een kleine pompoen
4 flinke el hummus
2 rode ui
1 teen knoflook
4 handjes sla
Peper en zout
Olijfolie

Zo maak je het
Verwarm de oven voor 180 graden.

Schil de pompoen en snij deze in plakken.

Leg de pompoen in een ovenschaal.

Pel de rode uien en snij deze in parten en leg deze bij de pompoen.

Kneus de teen knoflook met je mes en leg dit bij de pompoen.

Besprenkel het geheel met olijfolie en bestrooi het royaal met peper en zout.

Rooster de groente in ongeveer 20-25 minuten gaar.

Neem een platbrood of een wrap en bestrijk deze royaal met de hummus.

Verdeel de geroosterde ui over de wrap en leg daarop de geroosterde pompoen.

Verdeel de sla over het platbrood en vouw het dubbel.

Happy lunchtime!

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Pompoen Midden Oosterse recepten Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in