Chocolade spoon

Chocolade spoon

Ziet zo’n chocolade spoon er niet te leuk uit? De choc spoon is heel gemakkelijk om te maken en ziet er echt fantastisch uit. Dat maakt van warme chocolademelk drinken een feestje! Want wie is er niet dol op warme chocolademelk? Pure verwennerij als het buiten koud en guur is. Je doet de chocolade melk sticks in warme of opgeklopte melk en klaar is je eigengemaakte chocolademelk. Je kan met de hot choc spoon eindeloos variëren met smaken. Gebruik je creativiteit en maak vooral wat je zelf het lekkerst vindt. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven!

Chocolade spoon
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 8 stuks

  • 100 gr witte, melk en/of pure chocolade
  • Diverse versiersels

Zo maak je het

  1. Smelt au bain-marie of in de magnetron witte, melk en/of pure chocolade. Als je de magnetron gebruikt, moet je goed opletten dat de chocola niet verbrandt. Je kan de chocola het beste per 10 seconden smelten, dan even doorroeren en eventueel nog een keer terug in de magnetron zetten.

  2. Houdt iets van chocolade achter. Die voeg je toe aan de warme gesmolten chocolade. De koude chocolade zorgt dat de temperatuur iets daalt en je een mooie glanzende choco overhoudt.

  3. Leg een vel bakpapier klaar en een stapel (houten) lepels. Doop de lepels in de chocola en strijk ze aan de onderkant iets af. Leg ze op het bakpapier en versier ze met lekkere en leuke versiersels.

  4. Laat de chocolade spoon ongeveer 3 uur drogen en verpak ze eventueel in een leuk zakje met een strikje erom!

Chocolade spoon

Wat vind jij van dit recept?

4.3 (16 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

High tea Makkelijke recepten Snelle recepten Chocolade Hollandse recepten Glutenvrije recepten Notenvrije recepten Kerst Oud en nieuw Sinterklaas Vegetarische recepten Herfst recepten Winter recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in