Cheap Ralph Lauren Polo UK Outlet Ralph Lauren Outlet Cheap Ralph Lauren
cheap tiffany sale uk Tiffany Sale tiffany sale uk tiffany bracelet sale tiffany rings sale cheap tiffany tiffany sale
 




Topblogs met recepten

Pistache Cake Pops

2
nov
Post by: Pauline on nov 02, 2012 | 4 Comments
, , , , , , , ,

Gisteren plaatste ik de review van de cakepopmaker van Inventum. Ik vond het echt ideaal om op deze manier cakepops te maken. Ik heb nu gekozen voor een simpele versie met pistache noten. Je kan de pistache cake pops natuurlijk decoreren zoals je zelf wilt, met hazelnoten, witte chocolade, bloemen van fondant, muisjes be creative!

Ingrediënten voor 36 stuks
150 gram roomboter
150 gram suiker
150 gram zelfrijzend bakmeel
3 eieren
50 gr chocolade druppels
250 gr pure chocolade
250 gr ongepelde pistachenootjes

Bereidingswijze
Mix de boter met de suiker wit en romig. Mix 1 voor 1 de eieren door het beslag totdat deze volledig opgenomen zijn.

Zeef het bakmeel  en spatel dit door het beslag. Spatel de stukjes chocolade door het beslag en giet het beslag in een spuitzak.

Vet de cakepopmaker in met bakspray. Vul de bolletjes voor 3/4 met het beslag en sluit het deksel van het apparaat. Pas op je handen want het apparaat wordt heet.

Na 3 minuten keer je de balletjes om en bak je de andere kant goudbruin.

Laat de balletjes afkoelen op een rooster.

Pel de pistachenootjes en hak deze in stukjes. Leg de gehakte nootjes op een bordje.

Smelt 3/4 van de chocolade in een hoog bakje in magnetron of au bain marie. Als je de magnetron gebruikt, doe het dan steeds per 10 seconden. Roer het na elke 10 seconden door elkaar en zet het indien nodig nog eens 10 seconden in de magnetron. Zo kan je chocolade niet verbranden.

Voeg als alle chocolade gesmolten is, de resterende 25% van de chocolade toe. Hierdoor koelt de chocolade iets af en krijg je een mooie glanslaag op je chocola.

Dip de uiteindes van de stokje in de chocola en steek ze in een balletje. Leg het balletje in de bijgeleverde cakepophouder.

Laat deze chocolade hard worden, dit is belangrijk omdat je cakeballetje anders naar beneden zakt.

Dip vervolgens het balletje in de chocolade en tik er mee op de rand van je bakje om de chocolade uit te laten lekken.

Strooi er vervolgens met je hand de gehakte pistache nootjes over en zet de cake pop vervolgens terug in de cakepop houder om hard te worden.

En nu maar wachten totdat je ze op kunt eten!

 

4 Comments to Pistache Cake Pops

  1. Pingback: .P. | aandekook

  2. Joke
    2 november 2012 17:20

    Wat zien ze er mooi uit Pauline. Moet ook overheerlijk zijn met allemaal hazelnoot smaken bij elkaar (kwijl) ;). Wat een leuk apparaat is het hè die cakepopmaker.

    groetjes, Joke

  3. Liliane
    2 november 2012 10:30

    Ze zien er om op te eten uit! (en daar zijn ze natuurlijk ook voor bedoeld ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Keep in touch!


Image Description


Topblogs met recepten
ralph lauren outlet canada http://www.noadmail.ca ralph lauren polo Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Canada Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada
scarpe hogan outlet italia scarpe hogan hogan outlet hogan outlet italia hogan italia scarpe hogan outlet
hogan scarpe outlet italia hogan scarpe hogan sneakers scarpe hogan sneakers hogan