peanutbutter fudge

Peanutbutter fudge recept

Peanutbutter fudge! Pindakaas, we zijn er dol op. We smeren het op de boterham, doen het in ons bananenbrood, in onze smoothie en we maken er zelfs satésaus van. Maar als je nog 3 andere ingrediënten toevoegt, kan je deze heerlijk fudge maken. Leuk om weg te geven, of helemaal voor jezelf te houden natuurlijk.

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 16 st.

  • 20 gr roomboter
  • 40 gr pindakaas met nootjes
  • 400 gr gecondenseerde melk
  • 100 gr pinda's

Zo maak je het

  1. Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.

  2. Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.

  3. Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar. Stort de fudge in een bakblik bekleed met bakpapier.

  4. Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snijd het vervolgens in blokjes.

peanutbutter-fudge

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (4 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Koekjes recepten Bakrecepten

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in